Hány Fideszes lett a kegyelmi döntés hatására ex-fideszes?
Eddig sem vallottam magam fidesz-szimpatizánsnak, de többnyire tudtam szelektálni a valóság az ellenzék ferdítése között.
Ez az ügy most nem ferdítés, a Fidesznek több bicskanyitogató húzása is volt az utóbbi időszakban, de ez most kifejezetten túllőtt a célon.
A volt fideszesek melyik párt felé fordulnak most?
Akkor is Fideszes maradok ha Orbán felégeti a házam.
Legalább nem Gyurcsány 🤣🤣🤣
#3 Végülis ja, Gyurcsány “csak” az ablakaidat lőné ki…:D
Nem elegen kérdező!
A 8ezer mélyszegény vidéki és az 1 millió roma Fidesz szavazó vagy nem is fog hallani az ügyről, vagy azt fogják mondani rá hogy állhír.
A Fidesz másik rétege, akik nem a propaganda és a félrevezetés miatt szavaznak a Fideszre, a 14 év alatt bőven bemutatták hogy morálisan nulla emberek.
Őket nem fogja meghatni a Fidesz pedofiltámogatása.
Szerintem simán elfogadják hogy a gazdag urak hóbortjaiba akár a kisgyerek dugás is beletartozhat.
Szóval nem sokat fognak veszíteni.
Amin érdemes elgondolkodni hogy vargával az eu parlamentben ezután ki állna szóba?
Eleve minek az eu parlamentbe akár csak 1 fidesz képviselő, ha se párt családja, se érdekérvényesítő ereje.
Novákot sem fogja fogadni ezután egy civilizált ország se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!