A kitörés túra valójában a náci mondocon?
#22 Igen. Meg holokauszttagadás, és mindenféle szittya, szkíta, sumér stb. kamu magyar eredetmítoszok kitárgyalása.
#23 Kettőn. Mindkettőn ezeket tapasztaltam.
#24: Nyilvánvalóan hazudsz, még közelében se voltál ilyennek.
Gondolom ezt te úgy képzelted el, hogy a rohadék nácik a félelmet keltő fekete öltözetükben zárt alakzatban egyszerre lépve trappolják végig az 50 km-t, miközben azt éneklik:
Szittyák vagyunk halihó,
Ősmagyarok juj-de-jó.
A zsidókat utáljuk,
A holokamut nem bánjuk!
A pihenőknél meg amíg a forró teát megisszuk addig erdei kivetítőkön Hitler beszédeit lehet nézni.
A valóság pedig az, hogy kitörés emléktúra gyakorlatilag egy teljesítménytúra. Széttagoltan, kis csoportokban, a saját tempójában megy mindenki a családjával vagy barátaival, teljesen hétköznapi túracuccban. Nincs semmi beszéd, meg előadás.
Ha nem csinálnának ekkora médiacirkuszt belőle, akkor fel se tűnne senkinek, hogy nem sima hétvégi turisták.
#26 Inkább te hazudsz, meg kiforgatod a szavaimat!
1. Nem nyílt beszédek vannak, én arról írtam, hogy milyen témákban zajlik a beszélgetés az általad is említett kis csoportokban. És ott bizony igenis ezekben a témákban. És ne haragudj, de én ilyen témába sorolom az olyan beszélgetést is, amiben elhangzik az általad is leírt "holokamu" szó. Mint írtam, kétszer voltam, és mit csináltam ott? Bólogattam a mindenféle konteóra, hogy a zsidók így meg úgy uralják a világot, a finnugor nyelvrokonság is zsidó kamu, Hitler értette a dolgát és a cigányokat deportálni kéne Indiába stb.
2. "teljesen hétköznapi túracuccban", "fel se tűnne senkinek, hogy nem sima hétvégi turisták" Na ezek a nettó hazugságaid. A mindenféle katonai egyenruha, vagy arra hasonlító öltözet egyáltalán nem hétköznapi túracucc (meg a Magyar Gárda egyenruha sem, bár olyat csak egy emberen láttam). Meg tudom különböztetni, hiszen én túracuccban voltam, és abban járok túrázni máskor is, a többség meg nem ilyenben volt.
52 km -nél ragadtunk be a sárba és estünk ki az időből...
De sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!