Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kitörés túra valójában a...

A kitörés túra valójában a náci mondocon?

Figyelt kérdés

#náci #szélsőjobb #Mi Hazánk #Kitörés napja #Unváry Krisztián #február 11.
2024. febr. 8. 12:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%
Sajnos az. Pedig önmagában megemlékezni az elesett magyar katonákról szép dolog lenne, ahogy egy emléktúra szervezése is. De tény és való (bárki láthatja, hallhatja ha odamegy), hogy a gyakorlatban ez neonácik, nyilas érzelműek gyülekezőhelye...
2024. febr. 11. 18:25
 22/28 anonim ***** válasza:
57%
Miért? Mik szoktak ott történni? Cigány meg zsidó ellenes beszédek? Uszítások?
2024. febr. 11. 18:50
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
#21: Hány kitörés emléktúrán voltál, hogy ezt így tudod? Vagy csak olvastad a 444-en?
2024. febr. 11. 19:15
 24/28 anonim ***** válasza:
37%

#22 Igen. Meg holokauszttagadás, és mindenféle szittya, szkíta, sumér stb. kamu magyar eredetmítoszok kitárgyalása.

#23 Kettőn. Mindkettőn ezeket tapasztaltam.

2024. febr. 11. 19:22
 25/28 anonim ***** válasza:
44%
#24 Hazudsz, méghozzá nagyon átlátszóan.
2024. febr. 11. 19:47
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

#24: Nyilvánvalóan hazudsz, még közelében se voltál ilyennek.

Gondolom ezt te úgy képzelted el, hogy a rohadék nácik a félelmet keltő fekete öltözetükben zárt alakzatban egyszerre lépve trappolják végig az 50 km-t, miközben azt éneklik:

Szittyák vagyunk halihó,

Ősmagyarok juj-de-jó.

A zsidókat utáljuk,

A holokamut nem bánjuk!

A pihenőknél meg amíg a forró teát megisszuk addig erdei kivetítőkön Hitler beszédeit lehet nézni.

A valóság pedig az, hogy kitörés emléktúra gyakorlatilag egy teljesítménytúra. Széttagoltan, kis csoportokban, a saját tempójában megy mindenki a családjával vagy barátaival, teljesen hétköznapi túracuccban. Nincs semmi beszéd, meg előadás.

Ha nem csinálnának ekkora médiacirkuszt belőle, akkor fel se tűnne senkinek, hogy nem sima hétvégi turisták.

2024. febr. 11. 20:26
 27/28 anonim ***** válasza:
60%

#26 Inkább te hazudsz, meg kiforgatod a szavaimat!

1. Nem nyílt beszédek vannak, én arról írtam, hogy milyen témákban zajlik a beszélgetés az általad is említett kis csoportokban. És ott bizony igenis ezekben a témákban. És ne haragudj, de én ilyen témába sorolom az olyan beszélgetést is, amiben elhangzik az általad is leírt "holokamu" szó. Mint írtam, kétszer voltam, és mit csináltam ott? Bólogattam a mindenféle konteóra, hogy a zsidók így meg úgy uralják a világot, a finnugor nyelvrokonság is zsidó kamu, Hitler értette a dolgát és a cigányokat deportálni kéne Indiába stb.

2. "teljesen hétköznapi túracuccban", "fel se tűnne senkinek, hogy nem sima hétvégi turisták" Na ezek a nettó hazugságaid. A mindenféle katonai egyenruha, vagy arra hasonlító öltözet egyáltalán nem hétköznapi túracucc (meg a Magyar Gárda egyenruha sem, bár olyat csak egy emberen láttam). Meg tudom különböztetni, hiszen én túracuccban voltam, és abban járok túrázni máskor is, a többség meg nem ilyenben volt.

2024. febr. 11. 23:04
 28/28 Whitewolf19 ***** válasza:
57%

52 km -nél ragadtunk be a sárba és estünk ki az időből...

De sajnálom..

2024. febr. 12. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!