Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne idoszeru megszuntetn...

Nem lenne idoszeru megszuntetni Magyarorszagon a borton intezmenyet?

Figyelt kérdés
Ugyis szelnek eresztenek onnan boldog-boldogtalant, akkor mar be se kene zarni oket. Megkapna minden bunozo az iteletet, hogy x ev borton lopasert, csalasert, pedofiliaert, ki mit kovetett el, aztan hazamenne, es elne tovabb az eletet. Egy nagy csomo penzt is megsporolnank vele.

febr. 7. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Támogatom, bár, kérdés, hogy akkor a köztörvényes politikusokat, hová küldjük? Moszkvába?
febr. 7. 20:51
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
csak a fidesz közeliek kapnak kegyelmet , fidesz közeliekből is csak azok akik tudnak dolgokat vagy a nagyvezír kedvencei
febr. 7. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Embercsempészek, terroristák, pedofil rejtegetők, gyermek megfélemlítők szabadon mászkálhatnak de a börtönöket nem lehet megszüntetni mert ha van 30 forint adóhátralékod hogy ültetnének le érte 15 évre?
febr. 7. 20:58
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
De.
febr. 7. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
És még csodálkoztok, hogy miért van fidesz 2/3. Hát ezért, itt a példa, ami most megy itt az oldalon.
febr. 7. 21:01
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
#5 attol hogy probalod simogatni a haverjaid, attol ez meg elegge komoly ugy, egy olyan orszagban ahol a gyerekvedelem a kormany kiemelt ugye
febr. 7. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
16%
Én nem az ügyre gondoltam, hanem az ellenzéki fröcsögésre, ami napok óta megy itt. Ezzel nem fogtok szavazatokat szerezni, sőt, a színvonala miatt csak még jobban taszítjátok el az embereket. Választás előtt is ez ment, meg is lett az eredménye.
febr. 7. 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Megafonnal mukodik
febr. 7. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, kérdező! Mint látod, Gyurcsány is szabadlábon van. Sőt, őt még csak el sem ítélték (legalábbis jogi értelemben, társadalmilag viszont úgy tűnik, életfogytiglanit kapott)... Aztán ott van a szoci Simon Gábor maratoni hosszúságú ügye is: őt 10 év alatt sem volt képes elítélni a bíróság, tehát egyeseknek baromi nehéz a börtönbe való bejutás. (Lehet, hogy nem látnák őket szívesen?) :D
febr. 7. 21:19
 10/15 A kérdező kommentje:

"Én nem az ügyre gondoltam, hanem az ellenzéki fröcsögésre, ami napok óta megy itt."

Nyilvan, ezt is csak a kormanypartiaknak szabad, az ellenzekieknek nem.

febr. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!