Milyenek most a magyar hétköznapok általánosságban?
Figyelt kérdés
febr. 7. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Jók
Rosszak
40 szavazat
1/16 árokpart válasza:
Jobbak mint 2010 előtt (most még egyelőre) , viszont sokkal rosszabbak mint pl. 2019-2020-2021 környékén.
2/16 árokpart válasza:
Illetve tavaly ilyenkor is jobb volt mint most szerintem.
3/16 anonim válasza:
Meglehetősen kemények Sz. József szerint.
4/16 anonim válasza:
Nyugisak, mindenki éli az életet. Dolgozunk, gyerekek suliban, járunk kikapcsolódni többfelé.
5/16 anonim válasza:
Rosszak, feszültek, nem lehet nyugodton lenni így, miközben a szomszédunkban még mindig kegyetlen háború dúl, keleti barátainkkal vagyunk gondolatban.
6/16 anonim válasza:
Szerintem abszolút élhetőek, sokkal inkább azok, mint pl 15 évvel ezelőtt, igaz, a tavalyi évben volt egy kis megtorpanás, de szerintem azon már lassan túl vagyunk.
7/16 anonim válasza:
Kb olyan mint a kommunista diktaturában. Moszkvából irányítják az országot egy helyi diktátoron keresztül.
8/16 anonim válasza:
Szar.
Munkaalapú társadalom van, és a béreket ázsiai migránsokkal verik lejjebb.
Sztrájkolási, tüntetési lehetőség nincs.
Nincs közegészségügyi ellátás.
A közoktatásban túlterheltek a tanárok.
Egyre több az akkumulátorgyár, és nincs környezetvédelmi minisztérium.
A forint árfolyama szar.
A közmédiában csak hazug, gyűlöletkeltő propaganda van.
A közbiztonság szar, nem csukják le a migránscsempészeket, pedofilokat, megélhetési bűnözőket.
Ja és alapból háborús veszélyhelyzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!