Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig van még köztársasági...

Meddig van még köztársasági elnök megnevezés?

Figyelt kérdés
Államformánk Magyarország. Egy olyan beosztás van, amilyen valójában nincs. Mennyi pénzt lehetne a megszüntetésével spórolni.

febr. 7. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

9, ideje lenne ezen javitani, mert a köztársaság fogalma nem állja meg a helyét a mai Magyarországgal.

Az, hogy hivatalosan, mi van az alapfekáliánkban, nem jelenti azt, hogy a valósággal is megegyezik. Sőt, engem az alapfekáliáról sem kérdeztek meg, igy, amig ez nem történik meg magasról leszrm, hogy mi van benne. Ez az ország rég nem köztársaság.

febr. 7. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha hallanatok Novak Katalint hegedulni, eltekintenetek minden pedofiltol es ti is megbocsaltanatok nekik.
febr. 7. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
11. Senki sem kérdezte szerinted mi az államforma! Itt a tényekről volt szó, nem a te személyes véleményedről, és még te vitatkozol meg neked áll feljebb!
febr. 7. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:
47%
13, márpedig egy köztársaságban illett volna megkérdezni az én véleményemet is az államformáról. Mivel ez nem történt meg, számomra az államforma ugyanúgy illegitim, mint a kormány, vagy az a trágya, ami zárójelbe rakta és felülirta az ország alkotmányát.
febr. 7. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
14. Szabadon elmehetsz és szavazhatsz az ellenzékre, gyanítom te mégsem teszed! Ne itt pofázz és pontozgass le másokat a tények nem elfogadása miatt, hanem tegyél valamit az országod érdekében. Ez az ország azért tart itt ahol tart, mert te meg a haverjaid csak a kanapéból pofáztok és sírtok!
febr. 7. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

15, tévedés, és ez bizonyitja, hogy semmit sem tudsz rólam:

-minden egyes alkalommal szavaztam, amikor erre lehetőségem volt, volt, hogy ehhez órákat kellett utazzak, mivel már nem élek otthon

-amig otthon éltem jártam tüncikézni, kiabáltam, anyáztam, ott hivtam fel a figyelmet arra, hogy ez nem jó, ahol csak tudtam

-én nem vagyok politikus és nem is kivánok az lenni egy olyan rendszerben, ahol egy ilyen nő köztársasági elnök lehet, de ennél többet én nem tudok tenni egy személyben.

Ez az ország a hazám, itt születtem, bárki, bármit is gondol rólam, én magyar vagyok, de, ez a kormány és ez a rendszer megaláz mindent, ami magyar, igy engem is.

Az ország nem köztársaság, ez már nem demokrácia és legfőképp ez a nő nem méltóság, egy kicsit sem.

febr. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!