A 2026-os országgyűlési választáson az ellenzéki oldal legyőzi a Fideszt?
Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 14:24
21/30 anonim válasza:
#20 Igen szánalmas ha ilyet olyan ír le akinek a kommentje értelmetlen volt és hülyeségeket írt le benne.
22/30 anonim válasza:
#19 Te is jó nagy hülyeségeket firkálsz. Magyarországon a kétfordulós választási rendszerben kivétel nélkül mindig kevesebben mentek szavazni a második fordulóban, mint az elsőben. Akkor meg milyen bizonytalanok mennek el a második fordulóban, te zseni!? Meg látva kikkel álltak össze? 1998-ban a fidesz gond nélkül összeállt Torgyán Jóskával, pedig előtte azt mondták, hogy szó sem lehet róla, még is nyertek. Szóval akkor, marhaságokat írsz?
23/30 anonim válasza:
#21 Nekem a húszas volt az első kommentem, te zseni! Ezt becumiztad, he-he!
24/30 anonim válasza:
#22 Azt ugye érted, hogy te most pont magadra cáfoltál rá a Torgyános példáddal? Nem, nem érted.
Hiába hiszed akkor sincsen olyan, hogy egyfordulós választáson tarol a fidesz, de ha 2 fordulós lett volna akkor meg az ellenzék győzne. Ez csak egy kitaláció a sok közül amivel magyarázni próbálod a magyarázhatatlant, pedig holt egyszerű: a kedvenceid annyira alkalmatlanok, hogy nem kérnek belőlük az emberek. Különben nem nőtt volna a fidesz szavazóinak száma 2022-re, hanem csökken.
25/30 anonim válasza:
26/30 anonim válasza:
#24 Nem számít a szavad, mert 1. írástudatlan vagy, 2. számolni sem tudsz, azt hitted, hogy én vagyok a 11-es válaszoló, pedig világosan látszik, hogy neki négy zöld pipája van. Nekem meg négy és fél. Általános iskola első osztályos matek kifogott rajtad. Te szegény. :(
27/30 anonim válasza:
"#20 Igen szánalmas ha ilyet olyan ír le akinek a kommentje értelmetlen volt és hülyeségeket írt le benne."
"#21 Nekem a húszas volt az első kommentem, te zseni! Ezt becumiztad, he-he!"
Ez mekkora égés!!! :D
28/30 anonim válasza:
17)2014-ben és 2018-ban is minden választási rendszerben a Fidesz nyrrrt volna,mivel akkor is több,mint dupla annyi szavazatot kapott a Fidesz,mint a legerősebb ellenzéki párt.Olyan,hogy "ellenzék" nevű párt még nem indult.
29/30 anonim válasza:
Na nézd már, a másik írástudatlan (28-as) tudja, hogy mi történt volna, ha kétfordulós választás lett volna! Lottószámokat nem akarsz írni?
30/30 anonim válasza:
Ennek semmilyen jele nem mutatkozik most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!