Amelyik pártra te szavazol úgy gondolod arra szavaznak az értelmes emberek a másikra meg a tájékozatlanok?
"Hülye kérdés véleményem szerint"
Ha téged nem érdekel és szavazni sem akarsz akkor kérlek lapozz tovább.
2 Mondod ezt úgy, hogy nyugatot max M1-en láttál :DDDD
Köszönjük, nekünk itt kint a perfekt utak megfelelnek, a 2000 eurós 14 havi fizukkal, olcsóbb élelmiszer árakkal, kíváló egészségüggyel és iskolákkal, alacsony rezsköltségekkel, hála a takarékos épületeknek, de említhetném az 1500 eurós munkanélkülit, ami után szinte ugyanekkora támogatás van, a 200 eurós családit, vagy a 2000 eurós adókedvezményt gyerekenként. Kedves emberekkel, akik nem fúrják egymást.
Minden mást meghagyunk nektek otthon a jó magyarországon, orbánal a nyakatokon :D Ha fingik, akkor kaptok levegőt :D
": bárki írhat választ, te fideszes ócska szemét tróger, nem te fogod megszabni, hogy ki írhat és ki nem!"
Maradjunk annyiban hogy egyikőtök sem különb a deákné vásznánál. Mivel értelmes kommentet írni a másik csesztetése nélkül egyik őtök sem tud. Nem lepődtem meg. Ez maga a kultúrharc. Jómagam azon a véleményen vagyok hogy nem párt specifikus hogy hol milyen agyi kapacitással bíró neutron lovag van. Teljesen mindegy. Mindkét oldalon a leg primitívebbek a leg hangosabbak és leg magabiztosabbak.
7/9
Ezt gondolom a határon túliknak címezted akik egy forintot sem adtak soha ide, beleugatnak a belpolitikába és a semmire nyugdíjat is kapnak majd ugye?
Nyilván azt gondolom, hogy az én döntésem a legjobb, különben nem úgy döntenék :)
Viszont azt is látom, hogy nálam okosabb, tájékozottabb emberek érzelemből, érdekből, különböző okokból döntenek más mellett. Szerintem rosszul döntenek. Anyám pl. azért szavazott a Fideszre, mert fél a változástól, és hogy rövid távon az átalakítások hátrányosan érintenék.
00:22 Rövid válasz: Mert van!
Innen nyugatról látszik csak mennyire ostobák azok, akik a nyugatot szidják! De az ócska kis lumpenprolik, mint bájerzsóti meg a társai, még a nyugítinál is sokkal jobb életet teremtettek MO-n! (saját maguknak! :D Azt el kell ismerni, itt sem minden családnak van hatvanpusztája, milliárdos jacht, esetleg lakások a várban bagóért és így tovább) Szavazzátok meg a lumpenprolikat, nemsokára az EU és a NATO tagság is csak rossz álom lesz! :D
Kedves kérdező, nagyon jó kérdést tettél fel.
Igazából egyrészt " politikai" meggyőződésem " alapján szavazok, azaz, kinek a véleményével, intézkedéseivel értek egyet. Azt biztosan nem tenném, hogy csak azért szavazok egy pártra, mert mondjuk 4 éve is, de közben abszolút nem értenék egyet a politikájával.
Másrészt ehhez nyilván kapcsolódik, de minden esetben ( félretéve a politikai értékrendet) azt is nézem, hogy az én és a családom élete hogyan alakul...
Ez a kettő alakítja a végső döntést.
És még valami, sosem gondolom azt, hogy én vagyok az abszolút tájékozott és okos, az, aki meg más pártra szavaz, buta és tájékozatlan lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!