Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amelyik pártra te szavazol...

Amelyik pártra te szavazol úgy gondolod arra szavaznak az értelmes emberek a másikra meg a tájékozatlanok?

Figyelt kérdés
Ne írjatok pártokat. Nem vitát akarok, csak megtudni hogy mennyire tudnak objektívek maradni ilyen téren az emberek és mennyire van erre hatása politikai marketingnek.
2024. febr. 6. 00:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, úgy gondolom hogy az én szavazatom a józan, értelmes emberek táborát erősíti
Nem gondolom hogy a különbség ezen a tengelyen feszülne, egyszerűen a program szerint jobban játok vele ha oda szavazok
Nem értelmi színvonal kérdése hanem egyszerűen én a jó oldalra szavazok, a többiek gonoszak és rosszat akarnak.
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Én a libsik ellen szavazok mindig. Szerintem nekem van igazam. Tessék csak megnézni milyen jó a multikulti nyugaton 🤭
2024. febr. 6. 00:10
 2/12 A kérdező kommentje:

"Hülye kérdés véleményem szerint"

Ha téged nem érdekel és szavazni sem akarsz akkor kérlek lapozz tovább.

2024. febr. 6. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

2 Mondod ezt úgy, hogy nyugatot max M1-en láttál :DDDD

Köszönjük, nekünk itt kint a perfekt utak megfelelnek, a 2000 eurós 14 havi fizukkal, olcsóbb élelmiszer árakkal, kíváló egészségüggyel és iskolákkal, alacsony rezsköltségekkel, hála a takarékos épületeknek, de említhetném az 1500 eurós munkanélkülit, ami után szinte ugyanekkora támogatás van, a 200 eurós családit, vagy a 2000 eurós adókedvezményt gyerekenként. Kedves emberekkel, akik nem fúrják egymást.

Minden mást meghagyunk nektek otthon a jó magyarországon, orbánal a nyakatokon :D Ha fingik, akkor kaptok levegőt :D

2024. febr. 6. 00:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Hagyd kérlek, mint mondtam nem az a cél hogy vitatkozzunk hanem szerintem érdekes lenne megnézni szavazás eredményét ha tobben szavaznának
2024. febr. 6. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
#5 ha már elmenekültél, akkor minek osztod az észt a magyar politika kategóriában?
2024. febr. 6. 00:22
 6/12 A kérdező kommentje:

": bárki írhat választ, te fideszes ócska szemét tróger, nem te fogod megszabni, hogy ki írhat és ki nem!"

Maradjunk annyiban hogy egyikőtök sem különb a deákné vásznánál. Mivel értelmes kommentet írni a másik csesztetése nélkül egyik őtök sem tud. Nem lepődtem meg. Ez maga a kultúrharc. Jómagam azon a véleményen vagyok hogy nem párt specifikus hogy hol milyen agyi kapacitással bíró neutron lovag van. Teljesen mindegy. Mindkét oldalon a leg primitívebbek a leg hangosabbak és leg magabiztosabbak.

2024. febr. 6. 01:07
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

7/9

Ezt gondolom a határon túliknak címezted akik egy forintot sem adtak soha ide, beleugatnak a belpolitikába és a semmire nyugdíjat is kapnak majd ugye?

2024. febr. 6. 02:59
 8/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Nyilván azt gondolom, hogy az én döntésem a legjobb, különben nem úgy döntenék :)

Viszont azt is látom, hogy nálam okosabb, tájékozottabb emberek érzelemből, érdekből, különböző okokból döntenek más mellett. Szerintem rosszul döntenek. Anyám pl. azért szavazott a Fideszre, mert fél a változástól, és hogy rövid távon az átalakítások hátrányosan érintenék.

2024. febr. 6. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:

00:22 Rövid válasz: Mert van!

Innen nyugatról látszik csak mennyire ostobák azok, akik a nyugatot szidják! De az ócska kis lumpenprolik, mint bájerzsóti meg a társai, még a nyugítinál is sokkal jobb életet teremtettek MO-n! (saját maguknak! :D Azt el kell ismerni, itt sem minden családnak van hatvanpusztája, milliárdos jacht, esetleg lakások a várban bagóért és így tovább) Szavazzátok meg a lumpenprolikat, nemsokára az EU és a NATO tagság is csak rossz álom lesz! :D

2024. febr. 6. 07:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nagyon jó kérdést tettél fel.

Igazából egyrészt " politikai" meggyőződésem " alapján szavazok, azaz, kinek a véleményével, intézkedéseivel értek egyet. Azt biztosan nem tenném, hogy csak azért szavazok egy pártra, mert mondjuk 4 éve is, de közben abszolút nem értenék egyet a politikájával.

Másrészt ehhez nyilván kapcsolódik, de minden esetben ( félretéve a politikai értékrendet) azt is nézem, hogy az én és a családom élete hogyan alakul...

Ez a kettő alakítja a végső döntést.

És még valami, sosem gondolom azt, hogy én vagyok az abszolút tájékozott és okos, az, aki meg más pártra szavaz, buta és tájékozatlan lenne....

2024. febr. 6. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!