Fideszesek, kitöltitek a következő nemzeti konzultációt annak ellenére, hogy semmibe vették a szavatokat?
99%-otok azt mondta, hogy ne küldjön az EU pénzt Ukrajnának, míg a mimagyarok meg nem kapják a nekik "járó" pénzt. Ehhez képest az eu-s forrásokból morzsákat kaptak a gazdijaitok, Orbán Vitya mégis csont nélkül megszavazta az Ukrajnának járó ötvenmilliárd eurós csomagot.
Nekem úgy tűnik, hogy bő másfélszer annyi morzsát kaptunk eddig, mint az EU átlag. (illetve abból, hogy jó páran elég rosszul haladnak a helyreállítási pénzek elköltésével, gondolom abban is lesz megegyezés, hogy ne veszítsen forrást egy ország se)
Orbán Viktor egy isten, minden úgy van jól, ahogy elrendeli.
Kocsisné Kis Aranka (Alsovalagpuszta)
Annyira fennakadtatok ezen a szaros konzultáción, pedig semmi értelme, én se töltöttem ki egyet se.
Pampogás helyett miért nem töltöttétek inkább ki, és küldtétek vissza a kormánynak nem tetsző válaszokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!