Ha köztársasági elnök lennél, te is megkegyelmeztél volna a pedofil ügyben elítélt bűnözőnek?
Én nem tudtam szavazni, mert hiányzott a lehetőségek közül:
Igen. Novák Katalin jól csinálta. Nem vagyok FIDESZes.
24#
Kíváncsi lennék a magyarázatodra.
Az enyém, kiben bízzon az a gyerek ha a családjának nem kellett? Akármilyen ok miatt. Senkije nincs, nem hiszem, hogy a keresztanyja, unokatesója látogatja, viszik haza nyárra hozzájuk nyaralni 1 hétre. Átélték azt, amit nem így kellett volna, nem ennyi évesen. Életkezdés, bizalom, bukó.
Aha, kezdem érteni, hogy miért pontoztatok le. Azt gondoljátok, arra akarnék szavazni, pedig én nem írtam ilyet. Ebben a kérdésben (te megkegyelmeznél?) 4 válaszlehetőség létezik: igen - fideszes vagyok/nem - fideszes vagyok/igen - nem vagyok fideszes/nem - nem vagyok fideszes.
Ezek közül az egyik hiányzik a kérdés szavazásából. A harmadik válaszlehetőség pedig felesleges, hiszen felette és alatta ott van, hogy "nem", fideszes és ellenzéki lehetőséggel is. Vagy elég lenne annyi, hogy igen/nem.
Mondjuk HA én ellenzékiként nem értek egyet a kegyelemmel, akkor mire kéne szavaznom? "politikai oldaltól független rossz döntés volt", vagy "Természetesen nem! Ellenzéki vagyok"? Ha előbbire, azzal nem derül ki a pártállásom, márpedig akkor nem kéne kérdeznie a szavazásnak, utóbbira azzal meg azt sugallom, hogy ez nem pártállástól függetlenül ítélendő meg?
24#
27. vok, ne bonyolítsd már azt, ami egyszerű, mint a faék.
29#
A hírekben a Sándor Palotánál vagy hol tüntetnek, vidékiként még nem voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!