Kire szavaznál a főpolgármester választáson?
Én is megkérdezném, hol lett zöldebb Budapest?
Látom az ezernyi fiatal fát az utak mentén, rajtuk a Budapest fatár vagy valami hasonló felirattal, de ezeket mind Tarlós idejében ültették.
Talán nem is annyira fontos ki a főpolgármester, a közgyűlési többség megszerzése/megakadályozása a lényeg.
Ennek a Karácsony-DK szövetségnek egyáltalán nem biztos, hogy többsége lesz a közgyűlésben.
Aźért a főpolgi személye sem mindegy. Karácsonyra pl nem szavazok, mert gyakorlatilag semmit nem tartott be abból, amit ígért. Javítsatok ki, ha tévedek.
Azt meg rohadtul rühellem, hogy minden aluljáró össze van hugyozva, hajléktalan szarik mellettem két méterre a Móricz telefonfülkéjében, kosz, dugók stb.
"Karácsonyra pl nem szavazok, mert gyakorlatilag semmit nem tartott be abból, amit ígért. Javítsatok ki, ha tévedek."
De erre mindig az a duma hogy "azért nem mert Fidesz tehet róla és kivéreztette a fővárost"
"Azt meg rohadtul rühellem, hogy minden aluljáró össze van hugyozva, hajléktalan szarik mellettem két méterre a Móricz telefonfülkéjében, kosz, dugók stb.
"
Ezért is kizárólag a Fidesz a felelős..
Ui: Nem vagyok fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!