Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor miben győzött orbán?

Most akkor miben győzött orbán?

Figyelt kérdés

Tehát azt kérdezte konzultáción, kapjon-e ukrajna 50 mrd-ot, amíg mi nem kaptuk (múlt idő) meg a mi támogatásunkat? Azt mondta a magyarok 99%-a, hogy ne kapjon addig Ukrajna. Én meg úgy tudom, nem kaptuk meg a befagyasztott támogatásokat.

Orbán a harcos kiment és 6 perc alatt aláírta, a magyarok 99%-ával szembement.

Akkor most a megafon készít róla egy táncolós videót, brüsszeli nótára?

Tehát akkor felmosták orbánnal a brüsszeli padlót, erre ő itthon azt mondja, hogy milyen szép rend van a padlón, ezt ő csinálta?

kabaré :D vagy orbán standupos? Mert annak nem rossz teljesítmény :D

febr. 2. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
10# Én arra leszek kíváncsi, meddig fog kitartani az összeg. Ukrajna jelenlegi formában egy feneketlen kút.
febr. 2. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
11)Az meg a másik,hogy még az eddig kapott összeggel se tudnak elszàmolni.Akkor megint mire fel kapnak még 50 milliárdot gyakorlatilag feltételek nélkül?
febr. 2. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
12# Múltkor volt valami felülvizsgálat, de kihozták +-ra... Szóval biztos van alapja. A kövi lesz az IMF?
febr. 2. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy közünk nincs hozzájuk. Ukrajna EU tag, vagy mi?
febr. 2. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Erről egy eu szakértőt kéne inkább megkérdezni.
febr. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!