A Fidesz végre nem ellenkezett Ukrajna támogatásával kapcsolatban, örülsz neki?
Figyelt kérdés
febr. 1. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
22 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ellenkezett és megkérte az árát. Így volt jó.
2/4 anonim válasza:
Ja, megkérte az árát, mire a többi tagállam beintett Orbánnak, aki a végén nem kapott semmit.
3/4 anonim válasza:
Mostmár ezentúl mindig ezzel fogják fenyegetni, hogy nem kapnak pénzt és akkor egyből megszavaz mindent :D
4/4 anonim válasza:
Nem örülök. Vagyis nekem nem is Ukarajna támogatásával van a legnagybb gondom, hanem nem látok semmi logikát mögötte. Az EU már 2 éve csak küldi a milliárdokat Ukrajnának (plusz még egyes Eu tagországok, meg korábban Amerika is azon felül is küldött mint fegyvert, mint egyéb támogatásokat), közbe kdierült, hogy az eddig küldött pénzek egy részével már most nem tud Ukrajna elszámolni. Szóval nem tudom, hogy ez mire megy ki, de nem látom, hogy köezelbb kerülne így a helyzet megodklásához vagy hogy hogyan legyen vége a háborúnak vagy minimum tűzszünet legyen. Az semmiképp se mgoldás,hogy Ukrajnának (hitelből!!!) küldjük már 2 éve az euró millirádokat, az oroszokkal szemben szakciók vannak, amik már kétségetelnel,hoyg nem működnek, hiszen a háborúnak nem lett vége, Ororszország nem omlott össze, Putyin nem bukott meg, szóval nem tudom, hogy hogyan gondolják a helyzet megoldását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!