Most már Giorgia Meloni is Soros embere?
febr. 1. 08:14
1/9 anonim válasza:
Az, hagyján, de, ha a mi legfőbb úrhölgyünk barinője, akkor a mi legfőbb úrhölgyünk legjobb barinője is Soros. Nem kellene a szuveneritásvédelmi ÁVH-nak megvizsgálni ilyenkor a legfőbb úrhölgyünk szuveneritását?
2/9 anonim válasza:
Valahol mindenki egy kicsit soros embere. 😂
3/9 anonim válasza:
Nekem már én is gyanús vagyok. Valszeg soros embere lehetek, csak még nem tudok róla.
4/9 anonim válasza:
Én most láttam egy képet, ami, ha friss és valós, akkor remélem, hogy Lánczi Tamás vizsgálatot fog kezdeményezni az ügyben, mert ez tarthatlan.
A magyar haza, miniszterelnöke egy képen látható egy sorosügynökkel, mitöbb éjszakai tárgyalásokat folytatott vele a bűnös városban.
Én nem lennék most a miniszterelnök helyében, amit ez a szuverénvédelmi hatóságtól kapni fog...
5/9 anonim válasza:
Mindig is az volt!
"A háború: Béke.
A szabadság: Szolgaság.
A tudatlanság: Erő."
8/9 anonim válasza:
Ebből a gyalázkodásból él a Fidesz.
Még nem tűnt fel?
Mindent és mindenkit széjjelver aki érdemi eredményeket akar elérni és Fidesz aktuális érdeke ellenében.
Nagyon buta szavazóik meg szépen benyelik kritika nélkül ezeket.
9/9 anonim válasza:
Mindenki Soros embere aki nem Orbán tenyeréből eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!