Az agyat támadja egy új kínai kísérleti koronavírus, miközben Davosban épp az X-betegség kitörését várja a világ elitje Az X-betegség megjelenéséről és egy újabb, a Covid-19 világjárványnál hússzor halálosabb pandémia várható kitöréséről?
Miert hagyják az emberek ezeknek hogy ezt tegyék? Nem lenne egyszerűbb szanaszét izélni őket és végre nyugodtan lenni,nem rettegésben és szegénységben tartva élni?
Legutóbb Nyugat-Afrikában volt egy pandémia közel 80 %-os halálozási rátával. Lokalizációval sikerült megállítani.
De a h1n1-nél is magas volt a halálozás, Hong Kong vezetett be ellene sikeres lokalizációt. A kinaiak ezt vették példának a Covid-19-nél.
"Legutóbb Nyugat-Afrikában volt egy pandémia közel 80 %-os halálozási rátával. Lokalizációval sikerült megállítani."
Szerencsenk volt, az csak testnedvekkel terjedt. Ha levegoben is terjedt volna, most nagy valoszinuseggel legalabb egyikunk most nem ulne itt.
Magyar politika.....
Kína, Tajvan stb
7. Angliában 2021 július 19-én töröltek minden korlátozást.
Jóval 2022 február előtt.
10. A készpénz használat folyamatosan csökken minden vannak olyan szolgáltatások ami egyszerűen így működik, de a te életedben még nem fog teljesen megszűnni.
A technológia sok helyen ma sem teljesen biztonságos ahhoz, hogy biztosan tudják fizetni mással. Informatikai leállás bárhol előfordulhat, napkitörés okozhatja (11 évente legaktívabb a Nap és amúgy pont ez az év az).
A készpénz teljes megszűnése nem fog bekövetkezni mostanában.
Én szinte készpénz nélkül élek úgy 20 éve.
Sőt, utaztam másik kontinensre úgy hogy egy peták kp nem volt nálam a célországban. De minden boltban lehetett volna kpvel fizetni
"egy új kínai kísérleti koronavíru..."
Mi van? Még nem vagy a pszichiátrián??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!