Egyetértesz azzal, hogy olcsóbbá tette Karácsony Gergely főpolgármester a budapesti havi BKV bérlet árát?
Miért, ha nem értek egyet, drágább lesz?
Inkább úgy jó a kérdés, hogy örülök-e neki, amire a válasz nyilván igen, bárminek lehet örülni, ha olcsóbb lesz.
Mondjuk aki eddig autózott, azt az 500 különbség forint nem fogja átültetni a villamosra.
Mi csökkent?
Budapest bérletem van és nem.volt olcsóbb!
"a Budapest-bérlet 9500 helyett 8950 forintba kerül majd március 1-től."
Ez jó hír.
Sokkal jobb viszont, hogy "országbérlettel is lehet majd utazni a BKV-n", "egyetlen vármegyebérlettel ezentúl a városban és annak határain kívül is utazhatnak.".
Kevésbé jó hír hogy a jegyárak csökkentéséről viszont nem esett szó ami pont azokat venné rá a tömegközlekedésre akik csak alkalmanként mennének a fővárosba kocsival.
Még mindig nem éri meg nekem ha havonta 1-2 alkalommal kell bemennem a fővárosba, hogy tömegközlekedéssel utazzak kocsi helyett. De ez elhanyagolható persze azokhoz képest akik napi szinten járnak be - viszont eddig az volt a szöveg, hogy az ilyen hozzám hasonló bejárogatók miatt van dugó meg sok autó a főváros útjain.
Nem lehet annyira csökkenteni a BKK bérlet árát, hogy a Pest megyei bérletnél jobban megérje.
Nem tudom mi van abban a megegyezésben amit Lézer Jankó kizsarolt, de sanszos hogy Karigerit átvágták.
Vidéken miért nincs ilyen???
Jaaaa, bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!