Mikor lesz olyan hogy a Retro vagy a Petőfi Rádió játszik mai világslágert?
Furcsának tartom hogy a Petőfi Rádió 2023. 10. 01. óta kizárólag Magyar zenét játszik, a Retro Rádióban csak 1960-2010 zene van. és erre még soha nem volt példa.
2024 és azután is lesznek világslágerek de azokat nem fogják játszani országosan Magyarországon, mivel a Rádió 1 nem fogható az egész országban, de Petőfi és a Retro igen.
Ahol én lakok (Sümegprága) sincs Rádió 1.
"Jó lenne ha a Retro vagy a Petőfi Rádiót álpozicionálnák általános könnyűzenei rádióvá."
És akkor mit hallgatnának azok, akik csak azokat a zenéket szeretik, amiket ezek most játszanak?
Nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvére tenni.
#30 17 vagy?
Ilyen már volt. A Petőfi rádió volt már sok minden, mióta zenei rádió. Volt olyan rádió, ami külföldi világslágereket játszott és kizárólag magyar underground zenéket, aztán volt olyan is, hogy a magyar undergroundot elfelejtette és külföldi világslágereket játszott és magyar popzenét, abból a (meglátásom szerint és elnézést) de unalmas fajtából. Most épp itt tart, hogy kizárólag magyar zenét játszik, két Szandi között Halott Pénzt és zömében az unalmas magyar pop fajtából játszik némi underground magyar zenével keverve. A mostani a legszürreálisabb mind közül, de lesz-rom, én továbbra sem hallgatom. Utoljára akkor hallgattam, amikor még zömében magyar underground-ot játszott. A Retro meg ilyen b.szki, azért Retro. Előtte Sláger rádió volt, az is ilyen volt. A Danubius és a Juventus tolta a világslágereket undorító módon megerőszakolva minket vele, (már aki nem a pop zenét kedvelte, ők mindenképp így élték ezt meg), a Sláger meg a régi zenét. Rádió1-en hallhatsz világslágereket. Oszd be, országos az is. Eddig a Petőfi rádió akárhányszor váltott, abból mindig balhé volt, eddig akárhány frekvencia újraosztás volt, abból mindig balhé volt. Tök mindegy mit találtál ki, mi volna az ideális, ha megtehetnéd, hogy megvalósítsd, abból tutira balhé lenne.
17 éves embert ki nem tud szolgálni földön sugárzott, pláne magyar zenei rádió ebben a zenei demokráciában, amiben élünk. Én gyerekként a német Sunshine Live-ot hallgattam műholdról, de azt sem mindig, meg vártuk a Viva-n a Club Rotation-t, mert amúgy a Viva is egy hulladék volt! Érted? Vártunk műsorokat, nem az volt, hogy egy katt és azt hallgatsz amit gondolsz...
Kazettás magnó, vártunk órákat 1 számra a rádióban, hogy rögzítsük, de tutira belepofázott a tetvedék műsorvezető, mindet a mai napig megcipőzném ezért, annyira él bennem ma is a düh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!