Szerinted melyik a nagyobb szégyen ma Magyarországon? A kormány, vagy az ellenzék?
Hát én ellenzékiként még akkor sem mentem volna fel MZP mellé a színpadra, ha veszít a fidesz.
De ha Donáth Anna és Karácsony Gergely felment, az neked nem elég?
Kormány:
Ki építette meg a Hatvanpusztai birtokokot? Jaj tudom a Gyurcsány szál miatt, az 1 százalékos mikropárt.
Az ellenzék.
A FIDESZ az olyan amilyen, már egyszer leszerepelt, ismertük, tudjuk hogy szar, de valahogy az emberek szeretik a szart. Az ellenzékről azt hittük hogy nem ismerjük és reménykedtünk a jóban, de kiderült hogy ismerjük, és bizony csalódtunk.
Már bocsi, én nem szeretem a szart, és a Fidesz nem egyszer, hanem már számtalanszor leszerepelt. Soha nem is húznék X-et a Fideszre.
A Fidesz is.
De az ellenzék is, amiért nem képes egy jó kiállású, normálisan kommunikáló párt alapulni. Vagy mert ott vannak a bukott politikusok.
De mi is, amiért nem zárjuk le minden áldott nap többszázezren az Árpád hidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!