Jó ötlet volt fityeszre szavazni ?
20: Lehet, hogy akit ismersz és tanár, annak ilyen fizetése volt, valami brutális rezsi mellett. De kétlem, hogy tanár lennél. Hogy annak adod ki magad, egyik mondatodban panaszkodsz, hogy mindig is el voltak maradva a tanár bérek, egy másikban dícséred ezt a kormányt, hogy hőstettet hajtottak végre és még a rezsicsökkentésre is utaltál burkoltan, arra utal, hogy te nem tanár vagy, hanem fidesz-PROPAGANDISTA vagy. Szerinted hőstett, ha valaki teszi a dolgát, azt is nagy unszolások után, de az én szememben nem. Ha nekem olyan alkalmazottam lenne, akit unszolni kell és végre egyszer megcsinálja ami elvárt azt én nem hősként tisztelem, hanem kirúgom. Ezzel a kormánnyal, amit te képviselsz, szintén ezt kellene tenni. Elzavarni, kirúgni.
A 40-esek továbbra sem energiaitalon, pizzán és gyorsételen élnek. Ezt egyáltalán honnan vetted? Valamelyik ezós megmondóembertől? Ugyanazt eszik, amit te is, mármint ha te nem szeméten élsz, hanem normális ételeken, főzelékeken, vizen (ásványvizen) stb.
Esetleg ha azt állítanád, hogy a nagyon fiatal, 25-ön alattiak sok energiaitalt és gyorsételt fogyasztanak, talán hihetőbb lenne, de ezt sem gondolnám, mert ez is egy nagy általánosítás.
Ha megkérlek, befejeznéd a sültlenségek, hülyeségek és az idióta propaganda terjesztését? Köszönöm mindenki nevében.
21# " Lehet, hogy akit ismersz és tanár, annak ilyen fizetése volt, valami brutális rezsi mellett."
Magamat is ismerem. Pályakezdőként 85k netto volt. A rezsi ezt figyeld 70nm-es lakásban 70 ezer volt. Ma egyedül élek és 35nm-esben csupán 25 ezer és nem emelkedett a rezsi egy centet sem. A bérem ma 270 ezer.
"Hogy annak adod ki magad, egyik mondatodban panaszkodsz, hogy mindig is el voltak maradva a tanár bérek, egy másikban dícséred ezt a kormányt, hogy hőstettet hajtottak végre és még a rezsicsökkentésre is utaltál burkoltan,"
Valóban gyengék voltak mindig a pedagógusbérek. Ezt mindenki tudja. Vissza lehet nézni régi interjúkat, ott is elmesélik már a '70-es években, hogy igen gyengék a fizuk. Mellesleg apán is tanár. Na hát így lettem én is. Valóban hős tett volt a béremelés
" arra utal, hogy te nem tanár vagy, hanem fidesz-PROPAGANDISTA vagy."
Akkor mindenki aki leírja a tényeket propagandista lenne? Eszerint a lakosság 61%-a propagandista -.-
Ja te meg a másik oldali propagandista vagy
"Szerinted hőstett, ha valaki teszi a dolgát, azt is nagy unszolások után, de az én szememben nem. "
Az előző kormányok nem tették a dolguk. Tömeges iskolabezárások, bérbefagyasztások és elbocsájtások voltak. A mai DK anno mszp kormányzása alatt elvették a 13.havi bérünk hoppá!
" Ezzel a kormánnyal, amit te képviselsz, szintén ezt kellene tenni. Elzavarni, kirúgni."
1. Most tették meg amit kell, te is részben elismerted
2. Nincs jobb. Csöbörből vödörbe nem akar az ember kerülni
"A 40-esek továbbra sem energiaitalon, pizzán és gyorsételen élnek. Ezt egyáltalán honnan vetted? Valamelyik ezós megmondóembertől? Ugyanazt eszik, amit te is,"
Rendelnek. Mit ? Szemetet. Sajnos már a csóró eladó is mondja nekem - aki nincsen nagyon eleresztve a CBA-ban - hogy nem vesz akciós zsírt mert már nem főz. Mindenkinél ezt látom és olvasom a neten, hogy általános érvényű. Nézek gaming streamet ott is szinte mindenki rendel.
"A 40-esek továbbra sem energiaitalon, pizzán és gyorsételen élnek. "
A hírem az, hogy már a diákok egy része is azt issza reggel a kipartizott éjszaka után
Bocs, ha soká írtam, de én nem propagandából vagyok itt. Nem folyton olvasom az oldalt
2010-ben, mint mindenki én is a változás mellé álltam. Mondhatjuk úgy is, hogy támogattam a fidesz győzelmét. Azután elfordultam tőlük. Ugyanazt kezdték csinálni, amit a baloldal tett volna, ha folytatja. Szinte mindenben az ellenkezőjét csinálták, amit még 2010 előtt ellenzékiként igértek. Elkezdtek kiépíteni egy maffiaszerű rendszert. Már az első ciklusukban megzsarolták a népet, hogy járuljanak hozzá a manyup pénzeik elvételéhez. Ez még csak az első ciklusuk volt. Műveltek még egy s mást azóta is. Most a legutóbbi is tiszta szégyen.
Nem, nem volt jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!