Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az EU-s váalsztáson sikerül...

Ha az EU-s váalsztáson sikerül a DK-nak kicsinálnia a többi ellenzéki pártot, akkor akkora lesz öröm a DK-nál, mintha magát a Fideszt győzték volna le?

Figyelt kérdés

jan. 29. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mivel én állampolgárként annyit tehetek a belpolitikai viszonyok alakításáért, hogy 4-5 évente elmegyek szavazni, a magam részéről meg is teszem, mert ha rosszul is döntök, de legalább megpróbálom.

Majd választok egyet a menűből...azt aki a legígéretesebb számomra.

Most még nem tudom ki lesz az, de olyan bizotosan nem, akinek az összes innovációja, hogy "összefogás", olyan sem aki érdemi üzenet helyett csak Gyurcsányozik.

Jelen állás szerint a 2RK, a DK, az LMP, az MKKP és a Momentum vannak versenyben, bár utóbbit elengedem, ha marad ez a kommunikáció részükről.

Még van pár hónapjuk. (Nekem is. :) )

jan. 29. 10:59
 12/19 anonim ***** válasza:

"és a Momentum vannak versenyben, bár utóbbit elengedem, ha marad ez a kommunikáció részükről."

Mármint arra gondolsz hogy D. Anna ki merte mondani hogy a kormányváltás egyik legnagyobb gátló tényezője gyurcsány ferenc és el kellett volna már tűnnie a politakai közéletből mert választásról választásra fidesz 2/3 ot okoz annak okán hogy a fidesz nagyon jól tud mozgósítani ellene és mindig saját magát tudja a kisebbik rosszként felaposztrofálni? Gondolom erre gondoltál ugye?

jan. 30. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem erre gondoltam.

Mindenki nagyon bátran "ki meri mondani" hogy Fletó tűnjön el a közéletből, de ez halálosan unalmas egy ellenzéki párttól.

Ne a konkurenciát akarják diszkvalifikálni, hanem haladják meg ha tudják.

Ha Gyurcsány és Dobrev ma visszavonulna, eltűnne, az semmit nem változtatna az orbánista kommunikáción. Akkor az menne, hogy a háttérből irányítanak. Ha meghallnának, akkor meg már kiképezték az utódaikat.

Egyszerűen szánalmas, hogy Vonán meg frissen gründolt 2RK-n kívül mindenki csakis a fideszhez és gyurcsányhoz képest akarja meghatározni magát.

jan. 30. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Ha Gyurcsány és Dobrev ma visszavonulna, eltűnne, az semmit nem változtatna az orbánista kommunikáción.

Azért egy próbát megérne, még ha el is tűnnének a kedvenceid...

jan. 30. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyik sem a kedvencem.

Viszont láttam, hogy mi történt amikor "MZP nem nyeri meg az előválasztást mert nem Gyurcsány embere" mégis megnyerte az előválasztást és 72 órán belül "Miniferivé" avanzsált a lakájmédiánál.

Ugyanígy amikor Soros visszavonult. mennyi idő kellett, hogy ott legyen a plakáton a fia ugyanazzal a hazug mantrával amit már vagy 8 éve tolnak az apja ellen.

jan. 30. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

15 Tudod, addig is el lehetne egyszer jutni, hogy egy ellenzéki győzelem esetén, mivel a dk lenne - jelenleg a legnagyobb frakció - mindenki az ő kottájából játszana és az tudna megvalósulni, amihez hozzájárul.

Ennek ellenére rendre besorolnak mögé mint a kiskuyták.

Amúgy MZP épp azért nyert, mert látták, hogy veszett fejsze a story, kellett egy balek, akit leamortizálhatnak. Ennyike.

Ott is hagyták egyből a lecsóba, egyik se adta arcát a választások után a vereséghez.

Persze ezekhez ismerni kellene a demokrácia szabályait és a parlament működését.

Értem, hogy védenetek kell a Soros klánt, sz.r egy meló lehet

jan. 30. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ne a konkurenciát akarják diszkvalifikálni, hanem haladják meg ha tudják."

Ez egy szép pátoszos gondolat és mint elv egyet is tudnék érteni vele ettől fúggetlenül viszont hogy kinek a szájából hangzik el egy kijelentés az vagy igaz vagy nem igaz. Nekem az a meggyőződésem hogy ez az állítás igaz, akkor is ha csúnya rossz dolog egy konkurenciára mondani ezt.

jan. 30. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Te nem is érted, hogy hogyan működik egy koalíciós kormányzás.

Pl. ha tavaly az ellenzék akkorát nyer mint amekkorát a fidesz és kapcsolt részei, Gyurcsánynak ha megfeszült volna sem lehetett volna 30 %-nál nagyobb része abban a koalícióban.

A legnagyobb frakció meg a fideszé lenne, csak nem sokra menne vele.

Védi a halál a Soros klánt...de ha az öreg helyében lettem volna, a gatyát is lepereltem volna az összes opportunista sorosárva szemétládáról akiknek a pénze jó volt, de amikor az érdekeik úgy kívánták fekete seggűnek állították be.

jan. 30. 12:42
 19/19 anonim ***** válasza:

18 Én nem értem?:)) Azért ugye nem haragszol ha most nincs időm korrepetálni téged? Csak mert látom se a matek, se a működés nem megy neked. Nem baj, minden DK-s ilyen.

Bántják Gyuri bát, ez meg bánt téged ezért véded. Vagy szerelem, vagy érdek...

Bár nálatok inkább csak érdek van.

jan. 30. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!