Hogy mondjam, a magyar holokausztot megolajozó emberek utódai és a fidesz szavazói között valószínűleg nem jelentéktelen az átfedés, úgyhogy szerintem nem fog változni semmi.
jan. 28. 19:45
12/22 anonim válasza:
Ennek az embernek a megnyilvánulásaiból mindenki sejtette már, hogy ez nem egy generáció alatt fejlődött ki. Szóval nincs itt semmi látnivaló, tovább, tovább!
jan. 28. 19:56
13/22 anonim válasza:
Eléggé megvetem Bayert, de mint szintén történészként írom: alja dolog más családjával és felmenőivel előrukkolni. Olyan Bayer-szint. Ráadásul könnyebben viszaüthet, mint gondolná...
Nekem BM-es rendőr volt az egyik nagyapám. Egyébként rendőrkutyák kiképzésével foglalkozott és magasról szart a politikára, de a történelmi források szerint ott virít a párttagkönyv... Akkor most én szar ember vagyok?
jan. 28. 20:37
14/22 anonim válasza:
Az átlag Fidesz szavazó..
8 osztályt sem végzett mélyszegény vidéki 1 milla ember.
És a magyaroktól rettegő 1 milla Toma, az ilyen hírekről nem szerez tudomást.
Gyakorlatilag azt sem tudják, hogy létezik ellenzék, vagy hogy az internet a fb on tiktokon kívül másra is használható.
jan. 28. 21:01
15/22 anonim válasza:
Állítólag egyre több falusi kocsma zár be. Ennek szerintem az az oka, hogy a Bayer műsora miatt a korábbi vendégek otthon isszák meg a napi adagot. Azokhoz meg el se jut ez az információ.
jan. 28. 21:03
16/22 anonim válasza:
A videó szerintem nem volt túl korrekt. Pl. állítja, hogy Bayer pont úgy zsidózik, ahogy a nyilasok, tehát hogy nem különbözteti meg a zsidó származásút a zsidó vallásútól vagy a zsidó nemzettudatútól. De erről nem idéz semmit, és emlékeim szerint (amiben tévedhetek, mert nem vagyok Bayer-fan) Bayer ugyan háttérhatalmazik meg Sorosozik, de nem zsidózott sosem. Ahogy a Fidesz sem (az éppen megvezetett szavazóbázis más kérdés, de a pártelit nem). Pont ezzel különböztették meg magukat a MIÉPtől, majd a Jobbiktól.
jan. 28. 23:58
17/22 anonim válasza:
Egy olyan pártban, ahol a nagypapa nyilas volt, az apuka III/III-as ügynök a szocializmus idején, az illető meg a Fidesz alelnöke, oktatási minisztere, jelenleg egy budapesti kerület polgármestere, ott nyilván Bayer is marad a helyén.
jan. 29. 01:46
18/22 anonim válasza:
#16 "Bayer ugyan háttérhatalmazik meg Sorosozik"
mifelénk ezt hívják körültekintő zsidózásnak
jan. 29. 09:39
19/22 anonim válasza:
#16; #18: Közben elolvastam a telex-cikket is, most már bizonyítottnak látom, hogy Bayer zsidózik is, mint egy nyilas.
jan. 29. 10:18
20/22 anonim válasza:
Nem, a Cigányliszka sem vetett véget a "karrierjének", pedig már akkor ideje lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!