Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel lehetett nagyobb...

Mennyivel lehetett nagyobb vajon a népesség valós száma a népszámláláskor felmértnél, 2022 októberében?

Figyelt kérdés
jan. 27. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Max néhány ezres eltérés van az adatokhoz képest. Azért a népszámlálás elég jól kitalált intézmény.
jan. 27. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Inkább 100-200 ezerrel kevesebb, sokan olyanok is szerepelnek benne, akik már életvitelszerűen évek óta külföldön élnek, és olyanok is, akik bár külföldiek, de 90 napot meghaladóan Magyarországon tartozkodnak valamilyen okból.
jan. 27. 09:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy volt aki megtagadta, mert pl. Szlovákiában már nyilatkozott, meg olyan is, aki azt mondta, hogy a FIDESZ-nek nem nyilatkozik és ehhez tartotta is magát. Ez már 2 ember.
jan. 27. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Sosem fogjuk megtudni a valós számot és én a hivatalos adatoknak sem hiszek.

Az a KSH számolta, akiknél politikai tisztogatások voltak az elmúlt időszakban és korábban is eléggé megkérdőjelezhető gazdasági adatokat jelentettek meg.

Bár a megjelent népszámlálási adatok is halálosan borzaztóak, szerintem a valóság ennél is rosszabb.

jan. 27. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

"Sosem fogjuk megtudni a valós számot és én a hivatalos adatoknak sem hiszek."

Teljesen egyetértek. Bizonyítottan meghamisították az adatokat azzal, hogy nem tettek hozzáférhetővé egyes válaszokat.

jan. 27. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is a szomszédom megtagadta az együttműködést.

Az ilyen alakokat nem tudom, hogy vették figyelembe, tudnak-e róluk.

Másik torzítás az lehetett, aki külföldön él, de interneten úgy töltötte ki, mintha otthon lenne.

De ezek száma nem lehet olyan óriási, szerintem az eredmény +/- 1-2% pontosságon belül van.

jan. 27. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak azt tudom, hogy ha nem lehetett elérni senkit egy ingatlanban, akkor a lakás adatait meg kellett tippelgetni az összeíróknak.
jan. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!