Mit szólsz ehhez a magyar gyűlöletkampányhoz?
Rogán Antal a propaganda miniszter, igy hozzá tartozik a közmédiának hívott agymosótröszt, a KESMA, az oriásplakátok, a fecebook on sok pénzen bércsinovnyikokkal tolt agymosás, a Gyúúcsányos meg sorosgyörgyös propaganda filmek és minden ami Agitprop.
Ő Orbán Goebbels-e.
"11-es, te ebben komolyan hiszel? 😃"
Igen, sajnos folyamatos támadás alatt állunk, Lengyelországban látható hogy mi lesz akkor, ha külföldről megbuktatnak egy kereszténydemokrata kormányt. Súlyos jogellenes tevékenységeket követ el az új lengyel kormány a korábbi lengyel kormány tagjai ellen, olyanokat, amiket ha a régi lengyel kormány csinált volna, Brüsszel azonnal elítélte volna őket. De Brüsszel kedvenceinek szabad az emberi jogok megsértése, ha Brüsszel ellenségei ellen követik el.
17-es, az itteni szavazók alapján sokaknak tetszik,
a többieknek meg lenyomják a torkukon.
Én személy szerint már ebbe az országba se szeretek jönni. Amellett hogy Magyarország EU egyik legputribb országa, más se folyik itt csak a gyűlöletkeltés és a hazudozás, de az ipari méretekben. 12-essel teljesen egyetértek. Ami itt van az az, ami Németország a II. világháború előtt volt.
"Figyelmen kívül hagyom. Tájékozott ember vagyok, engem nem tudnak megvezetni."
Gondolom a telexről, meg a 444-ről tájékozódsz. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!