Puzsér Róbert és Pottyondy Edina még együtt vannak, vagy már elváltak?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy házasok voltak egy darabig, de aztán elváltak. Jól tudom?jan. 26. 15:12
1/7 Gál Gábor 2024 válasza:
Rákerestem a neten, 2023 júliusából több pletykalap is írta, hogy már nincsenek együtt.
2/7 anonim válasza:
Ja, hát két ilyen negatív ember, akik mindent csak fikáznak, nehéz hosszú távon együtt maradniuk.
3/7 anonim válasza:
Itt laknak egy megállóra tőlem. Puzsért gyakran szoktam látni, mert van, hogy BKV-val jár. Legutóbb, amikor láttam, eléggé meg volt zuhanva, szakadt ruhában, búbánatos képpel, görbe háttal várt a megállóban, szóval elképzelhető, hogy véget ért köztük.
4/7 anonim válasza:
Én is itt lakok a süveg utcán gyakran látom de mostanában a fehér autójával egy magas szőke hölgyet fuvarozgat.
5/7 anonim válasza:
Így van, egy fehér valamije van, van Audi, vagy Volkswagen, nem tudom.
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy sosem voltak együtt, csak összejártak és becsúszott a gyerek és nyitott kapcsolatban nevelték közösen.
7/7 anonim válasza:
Koztudott hogy Puzser Lamborghini huracánt vezet, rosszabb napokon Alfa Romeot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!