Ki a legszexibb megafonos? Deák Danci? Karlendítős Trombi? Déri Stefi? Netalán a wishen rendelt Johnny Bravo Apáti Bence? Vagy minden fideszes sztárja Bohár Dani? Szavazz most!
Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Deák Danci
Bohár Dani
Trombi
Déri Stefi
Apáti Bencus
17 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Wishen rendelt Johnny Bravo ez kész, sírok gecc 😂😂
2/10 anonim 

válasza:

A wish-es George Clooney, filmművész-idő utazó rákay kálmánt (Aki önként nevezi el magát Philipnek fixen köcsög!)sikerült kihagyni?
A 60 feletti öreg asszonyoknál tocsog a műszálas otthonka!
3/10 anonim 

válasza:

ha tehetném bendőt oszlopra kötném , apáti jóképű ballosok között nem nagyon van hozzá hasonló ezt kár tagadni
4/10 anonim 

válasza:

Nem bukom az ilyen tesiből felmentett kis gizdákra, talán a stefka a legférfiasabb. Mondjuk a kopasz már néha fogat mos nem mint a farnyalásai hajnalán.
5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg. Ott van a Kopasz is. Akinek osztanak. Közpénzt 😂
2024. jan. 25. 20:33
6/10 anonim 

válasza:

Az Ibolya Csengének azért aláfeszítenék!
Jó kis milf-párduc-domina, látszik rajta! 🤪
7/10 anonim 

válasza:

Kedves kérdező(k)! Én aztán tényleg keményvonalas kormánypárti vagyok, de a GYK-n orrba-szájba emlegetett Megafon weboldalát még sosem láttam (sőt, azt is csak innen tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ilyen). Ti pedig - úgy tűnik - rendszeresen rajtuk csüngtök és ahogyan az fentebb is látható, a válaszolók is maximálisan képben vannak velük kapcsolatban. Talán szerelmesek vagytok beléjük? Vagy más okai vannak, hogy ingyenreklámot csináltok nekik? :D
9/10 anonim 

válasza:

Ha szigorúan 100%-ban csak a külsőt nézzük, akkor a Déri Stefi amúgy igen jóféle nő, kár hogy agya meg gerince nincs. A többiről csak annyit tudok hogy szánalmas fidesz-nyaloncok azok is, de mivel férfiak(?) így heteró férfiként nem is érdekelnek egy percig se.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem Deák Danit akartál írni?
2024. febr. 20. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!