Mit gondoltok, mi lesz a svéd válasz azért, mert Magyarország megtagadja a NATO csatlakozást Svédországnak?
Figyelt kérdés
jan. 24. 16:59
1/21 anonim válasza:
nem tagadja meg, csak később fog dönteni róla, mert putyin még nem engedi
2/21 anonim válasza:
Az előbb azt írtak itt hogy Viktor támogatja a csatlakozást, most akkor mégse?
4/21 anonim válasza:
Nem tagadja meg,csak zsarolásra használja,de nemigen jön be neki.Első parlamenti ülésen sztem megszavazzák.
5/21 anonim válasza:
Idövel MO-ot ki fogják rúgni az EU-ból
6/21 anonim válasza:
Támogatjuk, csak ahogy nem sietik el a magyar források utalását, úgy tőlünk se várható el, hogy a svédek NATO csatlakozása legyen az első.
Tudjátok, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Amúgy viccet félretéve, nem érdekes hogy se Svédországban, se Finnországban nem volt népszavazás erről? Elütötték közvéleménykutatások eredményeivel, ráadásul egy bizonytalan helyzetben, így 2 évvel a háború megkezdése után, talán már nem ugyanaz lenne az emberek véleménye, feltéve hogy valaha is az volt ami.
A svédek szomszédai a norvégok, finnek és dánok, én már nagyon izgulok értük, hogy vajon ki fogja megtámadni őket.
7/21 anonim válasza:
Semmi, amúgy a halogatás már eleve válasz a svédek sértegetéseire.
8/21 anonim válasza:
Kénytelenek lesznek becsírulni, mielőtt még Putin Vladimir csírítja be őket. :)
9/21 anonim válasza:
Szerintem az, hogy előbb fog kijönni egy új Europe lemez -5 éve adósok már vele-, mint a magyar jóváhagyás.
10/21 anonim válasza:
"Idövel MO-ot ki fogják rúgni az EU-ból"
Nem elképzelhető. Egyedül Magyarország van olyan helyzetben hogy kivágja az EUt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!