Mit gondoltok arról hogy valami szekta fegyveres hatalomátvételt akart csinálni Magyarországon?
Luke Skywalker és a 70 éves nagypapa leteperése óta nem volt ekkora fogása a TEK-nek.
Nézzétek csak meg, micsoda fegyverarzenáljuk volt:
Kész röhej, szkíta puccs légpuskával.
Bár a légpuska veszedelmes fegyver, 20 -30 méterről 5 forintos* nagyságú vérhólyagot is tud csinálni. Amennyiben az áldozat nadrágját letolva csúfondárosan az ülepét mutatja a fegyveresnek.
Állítólag megtörtént de lehet, hogy csak városi legenda.
* Amikor hallottam még a Kossut-ötös volt forgalomban, ami kicsit nagyobb a mai 200 forintosnál. JÚJ!
Akik puccsra készülnek, azok nem légpuskával fognak szaladgálni az utcán, és azokkal fenyegetőzni, hogy átvegyék a hatalmat az országban.
Elképzelhető hogy csak egy kisebb csoportot számolt fel a rendőrség, mert akik komolyan gondolnak egy ilyen akciót, ott egy sokkal komolyabb szervezettség van a háttérben.
Amikor olvastam a híreket erről, én nem lepődtem meg rajta. Várható volt, hogy valamikor, valakik, egy puccsra készülnek.
Ha egy csoportnak van elegendő ideje, pénze, és esze, akkor pár hónap alatt összetud hozni, egy olyan puccsot amivel ténylegesen térdre tudná kényszeríteni a magyarkormányt. Nem is kell egy ilyen akcióra többszázezer ember,
2-5 ezer jólfelszerelt ember, már komoly eredményeket tudna elérni.
Ezektől eltekintve, teljesen egyetértek akik a puccsot tervezték, és kicsit sem lennék meglepne, ha lenne ennek még folytatása, valamikor a közel jövőben.
Valljuk be ősszintén, egyre több embernek van elege az Orbánkormányból, mert ellehetetlenítik az életet Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!