Pankotai Lili az ellenzék embere volt amíg nem kezdte el őket is szidni?
A vadonban csak vándornak ismerik. A valódi nevének járj te magad utána!
XD Úgy bírom ezt a "ellenzék embere" "fidesz embere" kifejezéseket.
Komolyan annyira hihetetlen,hogy egy kis tini csitri, egyszerűen csak azt mondja, amit gondol? :D
"Komolyan annyira hihetetlen,hogy egy kis tini csitri, egyszerűen csak azt mondja, amit gondol? :D"
Pont ezen gondolkodtam én is: adott egy naiv, harcias, idealista tini, aki kiállt politikusokat anyázni, és akkor valakinek az embere? :D Hát ilyenek a tinik: 15 évesen rájönnek olyan hatalmas képmutatásokra, mint hogy a 10 parancsolat úgy kezdődik, hogy nem szabad ölni, aztán mégis kereszteshadjáratok indulnak, húha, micsoda képmutatás; ja és ezért elkezdenek templomokat lehugyozni, meg buddhistának mondani magukat.
Én a világon semmi rendkívülit nem látok abban, hogy egy dühös tini mindne politikus elküld a k.rva anyjába. Nem embere ő senkinek sem, csak éppen minden politikai oldal megpróbál hasznot húzni a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!