Fideszesek, most hogy a törökök is megszavazták a svédek NATO csatlakozását mennyire ég az arcotok a gazdátok miatt?
Figyelt kérdés
jan. 23. 21:28
1/12 anonim válasza:
Én büszke vagyok. Remélem a miniszterelnök úr nem tör meg Erdogan árulása után, és továbbra is következetesen elfogja utasítani Svédország belépését a NATO-ba!🤪🤪
2/12 Molyember válasza:
Az övék sosem ég, de az ellenzékiek helyettük is szégyellik magukat. Tényleg rohadt ciki már magyarnak lenni.
3/12 anonim válasza:
1
Az Elnököd a nyugat szolgája láthattad az oltásoknál is, kötelezte a népet a halálvakcinára és alá akarja a WHO végleges járvány szerződét is irni!
4/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést sem. Én ott sem voltam, semmi közöm a dologhoz.
5/12 anonim válasza:
Mivel a 21. században élek, nincs gazdám, így nyilván semennyire.
6/12 anonim válasza:
Addig vétózgatunk, hátráltatunk, plakátozgatunk, hogy előbb utóbb megtalálják a módjáf, hogy kipenderitsenek. aztam brüsszelezhetünk nyugodtan..
7/12 anonim válasza:
Neked miért jó az, ha a kártevők akadályozzák a saját katonai szövetségünk bővülését? Ez már nyílt hazaárulás. De legalább a sok vesztes egyszer az életben fontosnak érezheti magát.
8/12 anonim válasza:
Miért kellene, hogy bárkinek is égjen? A svédek mondták, hogy nincs miről tárgyalni.
9/12 Molyember válasza:
Felfogod, hogy mit jelent ez a kijelentés a svédektől?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem fogta fel, ahogy a gazdája sem.
jan. 24. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!