Okos dolog Szijjártó Péternek Ukrajnába utazni ezek után? Elég komoly fenyegetést kapott.
" Az Index úgy tudja, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium ukrajnai képviseletei egy ukrán nyelven íródott e-mailt kaptak, amelyben életveszélyesen megfenyegették Szijjártó Pétert.
Az üzenetben a következő állt:
Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk? Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket. Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához. Isten megbocsát, de az ukránok nem. "
Szijjártó Péter mai brüsszeli sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy a hír igaz, tegnap értesültek arról, hogy a kijevi nagykövetségen keresztül érkezett a személye ellen egy halálos fenyegetés ukrán forrásból, a külügyminiszter szerint jól láthatóan azzal a céllal, hogy a jövő hétfői külügyminiszteri találkozóra árnyékot vessen, vagy megakadályozza az esemény megrendezését.
"Az ukrán hatóságok arról biztosítottak minket, hogy a legkörültekintőbb biztonsági intézkedéseket fogják foganatosítani annak érdekében, hogy Ungváron az ukrán-magyar külügyminiszteri találkozót a lehető legnagyobb biztonságban lehessen megtartani."
Szóval ennek ellenére is elutazik. Szerintem nagy hülyeség, ti hogy látjátok?
Valószínű azov. És ha ők üzentek akkor az robbanni is fog.
Én Szíjártó helyében nem mennék. Jöjjenek ők ide ha akarnak valamit.
Vagy fideszkamu, hogy Petike bad assnak tűnjön, hogy megtesz Záhonytól úgy kábé 50 km-t Ukrajna területén.
Az Azovot orosz testvéreink már likvidálták Mariupolban.
Mind megpusztult az orosz hősök által.
Remélem elpusztítsák azt a kakadu mocskos fideszes topvajt!!🙏🙏
De amúgy ilyenkor miért nem áll hadba a 133 legbátorabb magyarm(az összes fideszes politikus) ilyenkor nem bátrak elkísérni a kakaduqurvát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!