Szerintetek is elfogadottabb lenne az LMBTQ, a melegházasság, ha a Fidesz nem uszítana ellenük a családellenes politikájával?
#7 "Viszont a gender és az lmbtq azóta ekkora probléma, mióta a jobboldali média szerint probléma."
Igen. Nyilván a tűzoltó a hibás amiért ha látja hogy a közelben ég az erdő akkor figyelmeztet rá mindenkit és tesz ellene hogy ott is leégjen minden. Aha.
"Bármibe lefogadom, hogy neked sincs semmilyen személyes inzultusod a témában leszámítva, hogy a mandiner, a pesti srácok, a kuruc.info, meg a többiek minden nap hozzák neked a híreket, hogy most éppen mit erőltetnek rád az lmbtq-sok."
Milyen személyes inzultust hiányolsz? Mi kell neked hogy elfogadd van szemem, olvasom, látom az angol nyelvterület történéseit, informálódom a valóságról? Te nyilván letagadsz mindent meg közlöd, hogy csak elszigetelt eset, mert azt nem a telex vagy 444 és társai valamelyike tette eléd, nem az rtl híradójában láttad. Végtelen számban lehet találkozni a valódi, épp történő dolgokkal, de még most is ott tartasz, hogy a kormány hergel. Nem! Van a valóság és nem akarják, hogy az itt, ebben az országban is élő napi gyakorlattá váljon, megelőzik. Normális vezetésnek ez a dolga, látja mi van máshol és akkor intézkedik amikor itt még nincsen.
Hisztizel amiért a tűzoltó figyel, észleli a tüzet és riaszt, megkezdi a veszély elhárítását mielőtt még kigyulladna a te házad is. Közben meg ez a dolga, ez a normális és máshol is ezt kellett volna tenni.
"Nem szexuális propagandát tiltottak ki iskolákból, hanem konkrétan 18+-ossát tettek mindent, amiben bármiféle homoszexualitás szerepel. "
Megint a hazugság. Tuti nem is olvastad a gyerekvédelmi törvényt - veled ellentétben én megtettem és nincs benne semmi ilyen. A szokásos propaganda, hogy majd akkor nem lehet erről beszélni a diákokkal meg majd nem lehet Szapho-t oktatni mert leszbikus volt blablabla. Nem igaz, nincs ilyen.
" A szexuális beleegyezés korhatár 14 év, cserébe elvileg nem nézhet a gyerek Modern családot, mert van benne egy meleg pár. Ez nem gyerekvédelem, hanem egyszerű ideológiai propaganda."
Ismét bizonyítottad hogy nem is ismered a törvényt.
Meg kell jelölni a filmeket,a hogy eddig is kellett és a SZÜLŐ DOLGA eldönteni, hogy megengedi-e a gyerekének hogy nézze vagy sem. A megjelölés nem tilt, az figyelmeztet. Éppen úgy bevihetem most is a gyerekemet ez 18-as filmre a moziba, ahogy megtehettem 10 évvel ezelőtt is.
"Nyilván a tűzoltó a hibás amiért ha látja hogy a közelben ég az erdő akkor figyelmeztet rá mindenkit és tesz ellene hogy ott is leégjen minden."
Persze, csak szerintem nem erről van szó. Nem tűzoltókról van szó, hanem politikusokról, akik tüzet hazudnak, hogy magukat tűzoltónak állíthassák be.
"Mi kell neked hogy elfogadd van szemem, olvasom, látom az angol nyelvterület történéseit, informálódom a valóságról?"
Azt próbálom elmondani, hogy a valóság, amit eléd tárnak, az nem a valóság, hanem egy eléggé szubjektív, rosszindulatú és ráadásul gyakran hazug értelmezése a valóság egy kis részének.
Nem arról beszélek, hogy elszigetelt eset, vagy tömeges, hanem hogy konkrétan nem azt írják le, ami megtörtént, hanem mögé kanyarítanak egy mesét. Eddig gyakorlatilag bármilyen tipikus nagy lmbtq-s bűntettnek utánaolvastam, kiderült, hogy nem egészen úgy van az.
"Ismét bizonyítottad hogy nem is ismered a törvényt."
Olvastam a törvényt.
"Meg kell jelölni a filmeket,a hogy eddig is kellett és a SZÜLŐ DOLGA eldönteni, hogy megengedi-e a gyerekének hogy nézze vagy sem."
Igen, ezt értettem 18+-ossá tételen. Pontosan ezt.
Nem hinném. Az emberek nagyrészét teljesen hidegen hagyja ez a téma, azt csinálnak a melegek, amit akarnak.
A fidesz és az LGBTQ-aktivisták ugyanolyan mértékben fújják fel a témát, és kb. ugyanolyan károsak is a melegek megítélésében.
"A fidesz és az LGBTQ-aktivisták ugyanolyan mértékben fújják fel a témát, és kb. ugyanolyan károsak is a melegek megítélésében."
Akkor miért van az, hogy én erről a témáról szinte mindig csakis a jobboldaliaktól hallok? Komolyan mondom: engem soha semmilyen lmbtq aktivista nem talált meg. Engem maximum annyiban ér utol a dolog, hogy meleg párokat, meg női vezetőket látok a filmekben.
Azt nem árt rögzíteni: az ember teremtése folytán genetikailag poligám és biszex.
Ugyanúgy, mint - szintén a teremtés óta - mindenevő.
És mégis vannak vegetáriánusok is, és olyanok is akik mindent felzabálnak.
Ki, milyen jogon ítéli el a vegetáriánust, mert nem eszik húst?
Az ő dolga, neki biztos így jó.
A kormányzat nagy mestere a társadalom megosztásának - és ettől én undorodom.
17-es.
Az ember nem biszex teremtése óta.
Milyen baromság már ez?
De a többi az igaz, is ez alapján tényleg felesleges itélkezni.
18 - Nem baromság.
Az élőlények - így a főemlősök és az emberek - is a Teremtő minden akaratát (akár személyre szabva is) a DNS-ben kódolva kapják meg, mely minden élettani utasítást tartalmaz.
Ennek része a szexualitás is.
Lehet ezzel az ember alkotta erkölcsre, morálra hivatkozva vitatkozni, de attól a tények tények maradnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!