Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sikerül az ellenzéknek megvéde...

Sikerül az ellenzéknek megvédeni a szegedi erdőt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 22. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

10. Tudtommal ajánlottak fel területet. De a fagyilkosok ragaszkodnak az erdő helyén az iskolához.

Jelenleg magas fákra van szükség a globális felmelegedés miatt. Elhiszem hogy valakinek tetszik, hogy mindenütt csak beton van, meg kis fák. De én pl nem akarok nyáron egy városban az 50 fokos betonon/térkövön császkálni. Mikor lehetne szép árnyékos utca is.

A eldobható müanyag helyett fa van, abban igazad van, azzal énse értettem egyet, épp a fa kivágások miatt. Persze ha azok a műanyagok a kukába kerültek volna ezt se kellet volna meglépni, csak ugye mindenki szanaszét dobál mindent.

Az egészel nekem az a bajom, hogy pontosan ismerem az állami beruházásokat, hogy mire oda kerül a sor egy darab fa se lesz elültetve.

Felénk kerékpárutat csináltak belterületen, kivágtak minden fát, az utca egyik oldalán ennek 8 éve, igéret szerint pótolva lesz. Azóta is várják a új fákat a lakók. Férni férne csak hát akaratt nincs. Bicikliutat meg senki se használja nyáron, mert 50 fokos az aszfalt rajta.

2 éve szintén új iskola épült felénk a régi helyén. Udvaron összes fa kivágás. Oda ültettek legalább. Persze csak negyed annyit mint volt. árnyék lesz foltokban majd 30 év múlva.

2024. jan. 23. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Lemaradt: igen tudom ez egyházi beruházás de egy kutya ez mind ha fe ültetesről van szó.
2024. jan. 23. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:

"#6 Ez butaság amiket írsz. Honnan tudod, hogy máshol is ugyanúgy meg lehetne valósítani ezt az iskolaépítést? A fákat ki szokták vágni, mit kell ezen hisztizni állandóan?"

kb 3-400 méterrel arrébb ajánlott fel a város területet de a lusta papságnak akkor 3-400 méterrel többet kéne sétálnia az egyházi kézben közpénzen felhúzott stadionig.

Az a fasor 1 "fiatal" tehát még nem vágásérett, az uralkodó szélirány és Szeged közt van. Az a sáv fogja fel az alföldi por-homokot amit a szél a város felé fúj. Pont azért lett odatelepítve. A hegyoldalon sem szokás végigvágni az erdőt mert nem fogja meg az esőzést.

2024. jan. 23. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!