Jogos ennek a svájci lapnak ez a kijelentése Orbán Viktorról?
"Orbán több rombolást visz végbe a régióban, mint Putyin".
Forrás: [link]
Megmosolyogtató, hogy mennyien vannak Orbán Viktor ellen, ennek ellenére a magyar miniszterelnök mégis sikeres politikus.
Nem egy svájci lap jelentette ki, hanem egy súlytalan berlini valaki, a németek meg nem annyira szeretik, ha valaki önnállóskodik. Sebaj, majd megszokják.
A német választóknak viszont egyre inkább elegük van a saját elitjükből, inkább ezen kéne agyalniuk, mit rontottak el, és nem a magyar gondolkodástól rettegni pl az illegális migránsokkal kapcsolatban.
Én egy súlytalan magyar választópolgár valaki vagyok, és én inkább úgy fogalmaznék, hogy a 2. VH borzalmai és a tatárjárás után, Orbán a legnagyobb csapás a hazámra nézve.
És ezt teljesen súlytalanul, viszont ugyanilyen komolyan gondolom.
A 2. VH óta nem volt az ország olyan helyzetben, mint ma, még 56 és az azt követő megtorlás sem hasonlitható össze azzal, ami ma történik az országban.
A Rákosi-rendszerről mit gondolsz?
A cikk szerint 300000 ember erőszakos kitelepitése törént,
az Orbán rendszer óta, a hivatalos népszámlási adatok alapján 500000el lett kevesebb a magyarság és a korházi adatok még rosszabbat engednek következtetni.
Orbán nyert hashosszal.
Meg melyik földrészen, meg melyik bolygón? Azt se tudod, hol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!