Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai ultraliberális, vagy az...

A mai ultraliberális, vagy az "Az ember a fellegvárban"-hoz hasonló náci birodalomban élnétek szívesebben?

Figyelt kérdés
Persze mindkettő Magyarországon.
2024. jan. 21. 16:41
A kérdező szavazást indított:
Jó ez így - Férfi vagyok!
Jó ez így - Nő vagyok!
Inkább egy náci birodalomban - Férfi vagyok!
Inkább egy náci birodalomban - Nő vagyok!
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Ember a fellegvárban rendszerben, de az amerikai részén.

Ugyanúgy megvoltak a nagy köbcentis autók, meg a tipikus amerikai dolgok.

2024. jan. 21. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Hogy el kell fogadni nőnek, ha egy mentális problémákkal küzdő férfi nőnek érzi magát, az nem félelmetes, hanem legfeljebb szemforgatást, szánalmat, orr alatt dörmögést vált ki énbelőlem. Kocsmatöltelékeknél gyűlöletet, agresszív indulatokat is, de ők eleve hajlamosak erre. Na de egy náci birodalom nem az a kategória, az tényleg félelmetes és démoni!
2024. jan. 21. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de a náci birodalom lényege az lenne hogy a magyar egy alsóbbrendű nép amit meg kell semmisíteni.
2024. jan. 21. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Milyen ultraliberális? Magyarország egy illiberális komcsi, kádárista puha diktatúra. A gazdaságpolitika persze nyomokban valóban gazdasági neoliberális, miszerint a haveroknak, haveri multiknak mindent lehet.
2024. jan. 21. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Ez nem volt a kérdező feltevésének része.
2024. jan. 21. 18:56
 6/9 A kérdező kommentje:

5.: "Általában posztkommunista vagy neomarxista gyökerű, szélsőségesen, bizonyos, elsődlegesen emberjogi, kisebbségvédelmi, stb. kérdésekben már-már a józan ész határait feszegető módon szabadelvű."

Ebből kiemelném a "kisebbségvédelmi, stb. kérdésekben már-már a józan ész határait feszegető módon szabadelvű.".

Amikor bevezették a CSOK-ot, a liberálisok rögtön ajvékolni kezdtek, hogy jajj szegény cigányokat kirekesztik belőle, éppen ezért hozták létre a falusi CSOK-ot.

Vagy amikor az ukrán határnál szervezetten nyúlták le a cigányok a menekülteknek járó segélyeket, és a rendőrökhöz hozzájuk sem mertek érni, az szerinted mennyire puha diktatúra? Még csak igazoltatásnál tartottak, de már rögtön jött a visítás, hogy bőrszín alapján igazoltatnak. Egy puha diktatúrában a szart is kiverték volna belőlük, de belőled is.

Telexes mércével nézve persze hogy puha diktatúra van nálunk. De ha te ennyire liberális vagy, és nincs bajod ezzel [link] , akkor miért nem cseréled el a házadat valami csúnya, gonosz rasszistával, aki önhibáján kívül cigányok között él? Biztos vagyok benne, hogy legalább ugyanolyan jó házat kapnál a tiédért cserébe.

2024. jan. 21. 19:20
 7/9 A kérdező kommentje:
2024. jan. 21. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, megvertek a faluban a cigányok? És most hitlerhez imádkozol a megváltásért?
2024. jan. 23. 08:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi értelme kérdezni, ha csak egyféle válasz maradhat meg?
2024. jan. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!