Mi a baja a Momentummnak Gyurcsány Ferenccel?
1.Bevallottan hazudozva nyert, ami meg is pecsételte a baloldal jövőjét. Egy szar győzelemért odaadta Viktornak az országot minimum 16 évre. Megérte?
2.Állandóan torpedózza az ellenzék esélyeit, megvan az a kép, amikor Bajnai és Mesterházi alkottak egy egész életképes formációt? Ferinek kötelező volt bemennie harmadiknak és tönkretennie az egészet.
Mert még mindig nem felejtette el a magyar nép ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=jch2Mn1UNGs
Amíg Gyuri bácsi a baloldalnál van, addig nem lesz kormányváltás.
Amúgy nem tudom mit pofátlankodik még ott, és miért nem takarodik már el végleg a politikából.
De én még azt is el tudom képzelni, hogy Gyuri meg a Viktor a háttérben össze besszéltek, hogy a Gyurcsány maradjon minden áron pályán, cserébe az Orbán mindig csúsztat a zsebébe egy bizonyos összeget.
Végül is miért ne?
Gyurcsány tudja, hogy őt itt már sosem választanák meg, nincs mit vesztenie csak nyerne az üzleten.
Orbán tudja, hogy amíg Gyurcsány van, addig nem lesz kormányváltás, neki bőven megéri pénzelni cserébe a Gyurit.
7.
+ kihagytad, hogy Gyurcsányt a bosszú is hajtja. Nem bocsátotta meg se a volt szoci társainak, se a liberálisoknak, hogy anno megfúrták a "reform" ötleteit meg mindenben alátettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!