Gyurcsány jóban lenne Putyinnal ha hatalmon lenne?
Figyelt kérdés
jan. 18. 13:44
2/12 anonim válasza:
Jóban lenne ha az Unió nem lenne Putyin ellen így viszont van annyi esze szerintem hogy nem.
4/12 anonim válasza:
"Jóban lenne ha az Unió nem lenne Putyin ellen így viszont van annyi esze szerintem hogy nem."
Akkor viszont Magyarország felkerülne Oroszország esetleges céltáblájára.
5/12 anonim válasza:
Hülyeség 4.
Annyi hogy csendben kell maradni nem kell látványosan szidni de kezet fogni sem vele semmiképpen.
6/12 anonim válasza:
"Hülyeség 4.
Annyi hogy csendben kell maradni nem kell látványosan szidni de kezet fogni sem vele semmiképpen."
xD
Magyarán mondva felvenni a sunyi kis csicska szerepét, mint az a gyermek aki a suliban meghúzza magát, hogy a nagyok még véletlen se őt szemeljék ki. a szívatásra. xD
7/12 anonim válasza:
Ha az ország érdeke ezt kívánja akkor igen, a kocsmába lehet szidni mindenkit.
8/12 anonim válasza:
Szentkirályi Alexandra álláspontját tudom itt népszerűsíteni. A szex az jó, abból van gyermek. Oroszország is jó, mert a gyereket orosz gázzal tartjuk melegben.
9/12 anonim válasza:
Igen, az ügynökakták és az energiafüggőség miatt nem lenne más választása neki sem.
10/12 anonim válasza:
Gyurcsánynak mikor Putyinnal találkozott, volt egy kiskutyája, Toto. Putyinnak meg most van egy kiskutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!