A sok sok úttörő beruházásnak köszönhetően Ausztriát utol értük szerinted hány év kell hogy Svájcot is lekörözzük?
Soha nem fogjuk,Ausztriát utolérni.
Ausztriába azt mondja a politika,hogy a lakhatás alapjog.
100 éve építik Ausztriában a megfizethető bérlakásokat.
Bécsben 3x annyi bérlakás van,mint egész Magyarországon.
Egészségügy, oktatás,össze se hasonlítható a magyarral.
És akkor a fizetésekre még ki se tértem
2#
A bérlakás főleg a baloldali pártok játékszere.Az önkormányzat odaadja a migróknak, cserébe azok "jó helyre" szavaznak.
Egyszer jártam Bécsben, kampány idején.
Az SPÖ standjánál csupa migránsok, fejkendősök, afrikaiak.
Az FPÖ standjánál meg osztrákok, illetve európai emberek.Ott volt látható az igazi Ausztria.
Svejcben majdnem akkora a jólét mint nálunk. Szerintem már csak luxusautókban vannak elmaradva, de azért nem élnek annyira rosszul mint az osztrák vagy a német.
Nem az a cél, hogy leelőzzünk bárkit is, hanem, hogy létminimumért dolgozzanak minél többen, így az államnak még annyit se kelljen a szociális, juttatásokra költeni.
Ez a munkaalapú társadalom lényege. Jólét csak egy szűk rétegnek jut.
Ausztriát megelőztük már, csak az ajvékolás megy itthon folyamat.
Reggeltől estig tele az utak (sétakocsikázás), folyamat sorok a boltokban, tele a kávézók/éttermek napközben, kilincset egymásnak adják a trafikokban...brutális jólét tombol hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!