A Mi Hazánkosak ,miért utálják a zsidókat?
Kiemelt kommentek a cikkekből:(A kommentelők nevét szándékosan nem tettem bele!)
,, Nem akarok vitázni, de ez így egy eléggé szubjektív állásfoglalás. Semmi gond nem lenne ott, ha nincs a zsidó állam."
,,Ez is azt mutatja, hogy minden jel szerint izrael a legnagyobb terrorszervezet a világon. De könnyen lehet, hogy az egész Univerzumban is :-)"
,,Rohadt nagy kuss van Magyarországon a New York-i zsidó alagutakkal kapcsolatban.."
,,Nem véletlenül írtózik tőlük minden rendes EMBER."
,Az a legfőbb baj veletek zsidókkal , hogy csak a hazudozással , csúsztatással magyaráztok mindent .
Különben is miért nem mentek haza ahol csak a ti " igazságotok " dominál ?
Ja , hogy ott most lövöldöznek , itt európában lehet élősködni és jobban élni , mint az itt élő fehérek..."
Egy kis ízelítő :)
,,Rohadt nagy kuss van Magyarországon a New York-i zsidó alagutakkal kapcsolatban.."
Ez nekem pont úgy hangzik, mint egyszerű tényközlés. Egyáltalán nincs benne, hogy utálja a zsidókat az, aki ezt írta, vagy épp kimondottan szereti.
Mint mondtam:
"A Kuruc.infón megjelent Disqus-hozzászólások esetleges jogsértő tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk."
Forrás: [link]
18.
A te hazád az hol van hazaáruló??
"Például Ukrajnában?"
Ott most is be van minden ellenzéki párt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!