Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Most Magyarországon melyek a Valódi Bal oldalt képviselő és a Valódi Jobb oldalt képviselő Bejegyzett Pártok?
Figyelt kérdés
Bevallom őszintén én a Bal oldali politikában hiszek és azt vettem észre megakarják téveszteni a Választó Polgárokat és nem tetszik.#politika #Jobb oldali politika
2024. jan. 16. 17:48
1/5 anonim válasza:
A Thürmer féle Munkáspárt volt, akik most beleolvadtak az ISZOMM pártba, de az Iszomm is már csak a pénzre hajt. Ezen kívül 34 éve nincs baloldalinak nevezhető párt.
2/5 anonim válasza:
Én szerintem ezek:
Szélsőbal:Magyar Munkáspárt,Iszomm párt
Bal:DK,MSZP
Jobb: Fidesz,KDNP
Én szerintem ez így van.
A Mi hazánk az egy speciális eset azért nem soroltam be.
3/5 anonim válasza:
Jobb: MiHazánk, MMM
Bal: Fidesz, DK
4/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=6nvbxGHSxoQ&t=101s
Ez egy videó sorozat.Itt mindent elmondannak a pártokról
Nézd végig!
5/5 A kérdező kommentje:
Tudtommal a Fidesz és a Keresztény Demokrata Nép Párt azaz röviden KDNP jobb oldali nak vallja magát.
2024. febr. 3. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!