Tényleg reális lehet már hogy 19%-ra tehető a valós munkanélküliség Magyarországon, most hogy IT-vel sem lehet állást találni?
Eddig mindig amikor valaki munkanélküli volt azt mondta neki mindenki, hogy tanuljon IT-t, vagy menjen el az építőiparba. Nos, az építőiparban az elmúlt 2 évben 40-50%os visszaesés volt, most már meg újabban IT-ben is már leépítések is vannak és juniort már sehova sem keresnek. Nem azt mondom, hogy meg fog szűnni a szakma, de csak már a legjobb seniorok maradhatnak, a többieket leépítik és új ember már nem kell.
Akku gyárak pedig hiába épülnek az országban, ha eleve csak migránsokat foglalkoztatnak, mert a kínaiak megmondták hogy azok jobb munkaerő és olcsóbbak is. Egy darab magyar embert nem vesznek fel az ilyen gyárakba, ezt biztos forrásból tudom, de amúgy könnyen utána is lehet nézni. Jól hangzik, hogy munkahelyeket teremtenek, csak azt nem teszik hozzá, hogy nem nekünk. Nem a magyaroknak.
Tehát akkor igaz lehet az a 19%-os valós munkanélküliség ami elhangzik szakértőktől?
https://www.youtube.com/watch?v=cjHbJDPqCqo
Az sokkal magasabb mint Gyurcsány idején volt!
16-os
Én is hallottam erről, bődületes nagy munkanélküliség alakult ki az építőipar bebukása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!