Fideszesek, mit szóltok a Győzikézéshez?
Már a köztársasági elnökasszony is publikusan köszönti születésnapja alkalmából, lehet Kossuth díj lesz a következő?
Ez az ember a példakép?
Mit gondoltok fidesz szavazók?
Biztos van, akinek tetszik, vagy van az a réteg, aki igényli.
Nem miatta szavaztam a fideszre, a pártpreferenciát nálam egy ilyen arc semmiben nem befolyásolja, sokkal fontosabb szempontok is vannak.
Fideszes szavazó vagyok, és az én hősöm az, akit épp Orbán Viktor úr méltónak talál. Ha ez Putyin úr, akkor ő, ha ez Győzike úr, akkor ő.
Foci meg krumpli legyen, a többiek meg le vannak szarva!
"Még az a jó, hogy itt van nekünk Szlovákia. Odajárunk kukázni, onnan szedjük ki a kaját, a ruhát. Onnan öltözködünk, ez is onnan van, a pulóver, nézze, itt van ráírva, szlovák, nem szégyellem. Az az igazság, ha nincs a szlovák kuka, nekünk még cipő se lenne a lábunkon. Kocsival megyünk fel, végigmegyünk, mert ott rendesek az emberek, látják, hogy szegény vagyok, erre lehozzák az emeletről, ami nem kell nekik. Volt már olyan, hogy a kuka tetejéről vettem el a süteményt, és már ettem is, nem szégyellem, nem volt romlott."
Fáj község, 2022. választás, 216 szavazó, 213 érvényes szavazat, 100% fidesz.
Tessék, van az a réteg, akinek ez fontos. Nekik szól. Ők a gyakorikérdésekre nem járnak válaszolni. Egyrészt nincsenek képek, videók főleg, és durván sok a betű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!