Gyurcsány a fidesz sikerének a kulcsa?
Szerintem amíg Gyurcsány és neje a magyar politikában jelen vannak, addig a disznó tud Gyurcsányozni és ellenségképet festeni, így Marika néni, aki nem felejtette el a svájci frankot és az elkúrást, továbbra is a propaganda áldozata marad.
Ez különösen aggasztó annak tükrében hogy talán a DK a legsúlyosabb ellenzéki párt.
Továbbra sincs fajsúlyos ellenzéki párt a porondon, az idő még tovább telik.
Részemről, akár egy lóra is leszavaznék, hogy ne ez a bűnözőmaffiaoligarcha gárda kormányozzon, de sajnos a legtöbb ember még mindig a Gyurcsányozás áldozata és mivel elhiszi azt is, hogy az összes párt ami nem fid3sz, Gyurcsány irányítása alatt van, így nem valami jók a perspektívák. DK-sok vannak e itt, ki mit gondol?
Részben, de ha nem lenne akkor is olyan amatőr az ellenzék, hogy simán tudnának győzni.
Ugyanakkor ez a bárkire leszavazok csak, hogy ne Orbánék legyenek hatalmon mentalitás pont az ami őket 2010-ben kétharmadhoz juttatta, csak akkor épp az emberek ezt Gyurcsány miatt érezték. Szóval ha csepp eszed lenne, nem akarnál ebbe a folyóba kétszer belelépni.
Meg lehet nézni lengyeleknél is mi folyik és van egy olyan érzésem, hogy amikor a PiS majd visszakerül hatalomba akkor még durvábban fogják tolni, mert a mostani események után azt is jogosnak fogják már érezni. Politikai megosztottságot (ami nálunk is van) nem lehet így orvosolni, hogy jól elverjük a port a másikon, mert most mi vagyunk hatalmon és megtehetjük.
3as: kösz hogy nincs egy csepp eszem sem...
Szóval szerinted akkor maradjon mégis a fidesz jobb híján?
....mert szerintem ez nem jó dolog, ez vezet a fidesz uralomhoz, ha a reményt is elveszed akkor semmi sem marad.
Szerintem épeszű ember reménykedik ellen hogy ha valami sz4r akkor helyett más csak jobb lehet.
Én abszolút egyet értek veled, teljesen de láthatod hogy itt ezzel a véleménnyel két szék között a pad alá esel. A legtöbb ember valamit vagy maximalisan támogatni tud vagy ellene lenni. Ha te egy picit is más koncepcióban gondolkozol akkor kb kiutálnak mindkét oldalon hiszen szerintük kettő van :)
Ez a "akkor hannemlenne a gyúcsáány ugyis mással ilyesztegetne!"
Ez minden bizonnyal így lenne, ettől függetlenül Gyurcsány Ferenc személye egy olyan aduász egy olyan ütőkártya a kezében amit azert érdemes lenne abból kicsavarni, könyörgöm legalabb nehezítsük meg a Gyurcsányozást... Ha én is ilyen egybites lennék akkor gondolhatnám hogy aki nem ért ezzel egyet az meg a dkra szavaz, persze nem vagyok!
"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!