Az emberek miért nem tiltakoznak a magas lakás és ingatlanárak miatt?
"tisztességes piaci magatartásra ösztönző kódexet, törvényt"
Te milyen törvénnyel szabályoznád? Mármint tényleg érdekel, hogyan látod.
DELETE
CSOK, BABAVÁRÓ, HITELELENGEDÉS meg ami baromság még van
A probléma magától megoldódik valamennyire, a régi állapot már úgysem tér vissza sajnos sok a maradandó okozott kár.
Árokpart!
Neked van valamilyen értékelhető értékű vagyonod?
Pl autód?
Eladnád nekem a piaci értéke feléért, mert szerintem az úgy tisztességes piaci magatartás?
Ózdon szépen felújított panellakások vannak 10-15 millió forint körül is. Borsodban, Szabolcsban, Hevesben, Nógrádban, Baranyában házak vannak nagy telekkel 10 millió alatt.
Ja, hogy most budapesti ingatlanokról beszélünk, lehetőség szerint a tágan vett Belvárosban, meg Budapest környéki népszerű településekről...
26
Szigeteletlen szuterénes kádár kocka, régi faablakokkal és redőnnyel, részben vas ablakokkal, azbeszt palával, 56M.
Nem Budapest belváros, attól 200km...
18M, egy romhalmaz, a viz, villany, fűtés, fürdő, nyílászáró, szigetelés, tető, csak ezeket kell rajta újítani.
Gyurcsány alatt ezért a pénzért kulcsrakész családi ház készlüt 10cm hőszigeteléssel, 3rtg. nyílászárókkal, 100m2 minimum! Ja és az kész!
Ez a 18M pedig lesz 54M és akkor is csak egy felújított trágya, mert a falak kötőanyagából hiányzik a cement...
28
Menj fel az Ingatlan.com-ra és lepődj meg. 8 millióért jó állapotú 50 m2-es téglaépítésű lakás Ózdon. 7,5 millióért 54 m2-es felújított panel.
Egyébként Nagykanizsán is találni 30 millió alatt 50 m2 körüli felújított lakásokat. 33 millióért is van felújított 66 m2-es.
Sőt azért Nagykanizsán szép számmal vannak 10 millió alatti felújítandó házak, házrészek.
Az a második meg a 18 milliós simán lehet 1,8 milliós, azt sem tudni hol van helyileg, nekem a hirdetésnél a térképet nem nyitja meg, a leírásban meg mintha nem említené, árnak a 1,8 milliót ír, aztán a hejessírássá-val már 18 milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!