Vona Gábor gárdistából kiegyensúlyozott centrista?
Figyelt kérdés
Vona Gábor jellemfejlődésen ment keresztül. Ti hogy vélekedtek erről? Szerintetek teljesen megváltozott?2024. jan. 11. 07:49
1/9 anonim válasza:
Jellemfejlődés🤣🤣🤣
Én inkább úgy mondanám, hogy megélhetési politikus.
2/9 anonim válasza:
Valóban nagy a változás, de ennél fontosabb, hogy az összes egyikori nagyobb pártot szétforgácsoló, mikropártokat alapítgató politikus a fidesz kezére játszik, függetlenül attól, hogy személyesen szimpatikusak vagy sem.
3/9 anonim válasza:
Az igazság ennél prózaibb: a többi párt tulajdonosai kilóra megvették a Jobbikot is, vonával együtt.
4/9 anonim válasza:
Vona amolyan megélhetési celeb-politikus, meghívják műsorokban, csinálgatja a sokadik reformkor alapítványt, stb, és jól elvan.
5/9 anonim válasza:
Vagy változnak,vagy kikopnak. A legnagyobb változások Orbánnál következtek be. Na,ő aztán volt már minden is. KISZ titkártól a szélsőjobbig.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy megváltozott volna.
8/9 anonim válasza:
Lehet én vagyok naív, de hiszek benne, hogy valóban megváltozott. Ismerek személyesen is olyan embert aki hasonló változásokon ment keresztül.
Egyébként az elgondolása miszerint előbb a fejekben kell rendet tenni és utána megreformálni a rendszert, nagyon is szimpatikus számomra, de ennek megvalósíthatósága kétséges(legalábbis belátható időn belül).
9/9 Xxxxxxxl válasza:
8-al egyetértek
Kíváncsi lennék, hogy ti mennyi ideig tudnátok egybentartani egy centristától szélsőjobbig terjedő pártot, a régi jobbikot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!