A balosokat miért zavarja Orbán esetleges cigány származása, ha ők elvileg szenvedélyes antirasszisták?
Figyelt kérdés
Sokszor cigányozzák a miniszerelnököt, pedig nem is az, a szülein sem látszik egyáltalán semmi ilyesmi. Van talán egy kicsit barnább beütése, de sok magyar ilyen és valaki inkább attól számít cigánynak, ha úgy viselkedik, az ők közegükben él. Amúgy a baloldal örökké azt mondja toleránsnak kell lenni, a migránsokat, melegeket el kell fogadni és tulajdonképpen büszkék is lehetnének arra, hogy Magyarországon olyan esélyegyenlőség van, hogy akár egy cigány is eljuthat miniszterelnöki pozícióig, mint az USA-ban Obama. De még egyszer mondom ez nem igaz, hogy cigány lenne a miniszterelnök, csak ilyesmivel támadni elég hiteltelen a részükről, ha pont ők nevezik rasszistának, gyülölködőnek a jobboldali szavazókat.jan. 8. 11:41
21/23 Senior Séf válasza:
"Orbán esetleges cigány származása"
Orbán (alias Orsós) Viktor úgy magyar, ahogyan én három pár strandpapucs vagyok.
23/23 anonim válasza:
Engem nem zavar hogy cigány, de tudom hogy a fideszeseket/mihasznákat igen.
Ezért jó ezen viccelődni, mert ez nekik kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!