Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosokat miért zavarja...

A balosokat miért zavarja Orbán esetleges cigány származása, ha ők elvileg szenvedélyes antirasszisták?

Figyelt kérdés
Sokszor cigányozzák a miniszerelnököt, pedig nem is az, a szülein sem látszik egyáltalán semmi ilyesmi. Van talán egy kicsit barnább beütése, de sok magyar ilyen és valaki inkább attól számít cigánynak, ha úgy viselkedik, az ők közegükben él. Amúgy a baloldal örökké azt mondja toleránsnak kell lenni, a migránsokat, melegeket el kell fogadni és tulajdonképpen büszkék is lehetnének arra, hogy Magyarországon olyan esélyegyenlőség van, hogy akár egy cigány is eljuthat miniszterelnöki pozícióig, mint az USA-ban Obama. De még egyszer mondom ez nem igaz, hogy cigány lenne a miniszterelnök, csak ilyesmivel támadni elég hiteltelen a részükről, ha pont ők nevezik rasszistának, gyülölködőnek a jobboldali szavazókat.

jan. 8. 11:41
1 2 3
 21/23 Senior Séf ***** válasza:
77%

"Orbán esetleges cigány származása"

Orbán (alias Orsós) Viktor úgy magyar, ahogyan én három pár strandpapucs vagyok.

jan. 9. 17:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Orbán zsici.
jan. 9. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:
31%

Engem nem zavar hogy cigány, de tudom hogy a fideszeseket/mihasznákat igen.

Ezért jó ezen viccelődni, mert ez nekik kellemetlen

jan. 9. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!