Ha Orbán Viktor nyugdíjba vonult Orbán Ráhel alkalmas lesz következő miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
jan. 7. 14:13
1/8 anonim válasza:
Nem vonul nyugdíjba. Ha meghal, akkor Lázár lesz a legfőbb pályázó.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt senki nem akarja. Ez nem a Gyurcsány klán, ahol családon belül szállnak át a tisztségek.
5/8 anonim válasza:
lopni tud fejre sunyibb mint az apuka így hát tökéletes lessz , én csak azt nem értem miért nem használjuk az oszlopokat . oszlop úgy jó ha lóg rajta politikus vagy a haverjaik
6/8 anonim válasza:
Orbán nem megy nyugdíjba, mivel egy teljhatalmű zsarnok, aki már túl sok bűnt követett el, hogy ne legyen következménye, ha leváltják. A fejünkre nőtt, szokjatok hozzá. Mondjuk egy Ceaușescu-os forgatókönyv se lenne ellenemre...
8/8 anonim válasza:
Viktor sem alkalmas rá. Egyèbkènt meg nem fog nyugdíjba vonulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!