Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telex miért nem közöl...

A Telex miért nem közöl cikket a napokban zajló németországi gazdatüntetésről?

Figyelt kérdés

jan. 6. 12:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
44%
Ettől még egy világi marhaság. A gazdák rohadtul jól állnak, aztán most sírnak. A kormány eddig kedvezményt adott nekik, most meg már nem. Én is menjek ki tüntetni, mert nem elég olcsó valami? Nevetsééges.
jan. 8. 21:54
 32/43 anonim ***** válasza:
52%
Kedves 31!Olvass már utána hogy miért a gazdákon csattan..S igen joguk van tüntetni..Tudod ha a gazda nem termel akkor te éhendöglesz..Menj ki tüntetni..Sok sikert..Itt ma az összes autópályát lezárták s a lakosság éljenezte őket…Megértem hogy otthon elegetek van Orbánból,de nekünk meg itt a kamuzöldekből,meg a baloldalból..
jan. 8. 22:06
 33/43 anonim ***** válasza:
38%
Joguk van tüntetni, nekem meg ahhoz van jogom, hogy erről véleményem legyen és nekem erről az a véleményem, hogy műhiszti és ha ezzel eredményt érnek el akkor az pont olyan mikor egy két éves eléri a hisztijével amit akar.
jan. 8. 22:16
 34/43 anonim ***** válasza:
40%
Értem..Tehát akkor szerinted a tanárok se tüntessenek..Furcsa egy életfelfogás..Kínában díjaznál..Fogalmatok sincs Németország ezt a kamu zöld átállást mennyiért tolta túl..Nálatok nekem 1 euró felett van 1 kwh áram..
jan. 8. 22:23
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

A tanárok normális közoktatásért és normális bérekért tüntetnek. A gazdák azért, hogy Ők olcsóbban kapják az üzemanyagot mint mások. Ha nem érted a különbséget, akkor sajnálom. Mármint tényleg.

Egy eur egy kwh áram? Szegény! Ha olyan rossz ott, miért nem jössz haza, adót fizetni az itteni fizetésedből? :D

jan. 8. 23:30
 36/43 anonim ***** válasza:
67%

35

Azt tudod egyáltalán, hogy mi vezetett a gazdák sarcolásához?

Hogy miért akarják plusz adóval sújtani őket?

Dehogy tudod, csak terelni próbálsz. Javaslom, nézz utána a dolgoknak, ha kell, kérj segítséget.

jan. 9. 00:22
 37/43 anonim ***** válasza:
7%
Dehogy tudja ,csak jó kis kommunistaként vagy jobbosként azt tartja helyesnek ha szarrá sarcolnak egy társadalmi réteget..Én liberálisként is elítélem ezt,s a német társadalom is velük van.
jan. 9. 06:37
 38/43 anonim ***** válasza:
Nem sújtják Őket plusz adóval. Ugyanannyit fognak fizetni mint mindenki más.
jan. 9. 08:55
 39/43 anonim ***** válasza:
45%

38

Oké,de mi ennek a háttere?

jan. 9. 10:21
 40/43 anonim ***** válasza:
megbukott a 24es költsegvetes es valahol talälni kellett meg 60 mio€-t
jan. 9. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!