Megérte "haza" hozni az EU-s pénzeket?
Figyelt kérdés
Most, hogy megépült a 12 férőhelyes óvoda 677 millióból ft-bol (Eu-s pénzből) egy kis nógrád megyei faluban, még ezek után is úgy gondolják a fideszesek, hogy valaki annak a pénznek a java részét nem lopja el (fidesz, ner)?2024. jan. 5. 19:53
2/10 anonim válasza:
#2: Tudod ezt valamivel bizonyítani, vagy fogadjuk el tényként, hogy hazudsz?
Nézd csak:
Szóval hazudsz. A kérdés az, hogy miért hazudsz?
3/10 anonim válasza:
Olyat még sosem írtam le amire ne lenne megcáfolhatatlan bizonyíték. Viszont nincs rá szükség. Aki egyetlen másodpercet leélt már Magyarországon tudja hogy így van. Tehát nincs rá igény.
4/10 anonim válasza:
A kettes hosszú idő óta az első olyan válasz, amivel maradéktalanul egyet tudok érteni. Igazán le a kalappal.
6/10 anonim válasza:
Kettes vagyok. Köszönöm ötöském. Én kizárólag hasznos választ írok le.
7/10 anonim válasza:
Leírtál valamit ami nyilvánvaló hazugság, nem tudod bizonyítani. Hogy lesz ez hasznos?
8/10 DK-s válasza:
9/10 anonim válasza:
Logikus, hogy ott épül óvoda ahol alig van gyerek.
10/10 anonim válasza:
ez egy sima körforgás . nímetek az eu motorja ők termlik a pénzt az eunak , eu ad pénzt a nernek a neresek vesznek nímet prémiumot és a kör be is zárult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!