Szerinted Bayer Zsolt elég ember méltóságát sértette már meg ahhoz, hogy felelősségre lehessen vonni?
Bayer: " a pápa egy demens hülye vénember" csak mert nem akart jönni, aztán hogy bezsarolták és jött, most megint rendes ember.
Gerinctelen banda.
ui: lehet nem pontosan idéztem a bayer-hülyét, mert nincs kedvem újra elolvasni mint mondott.
13
Hogy zsarolhatták a pápát, ha Orbán jelentéktelen és senki nem figyel rá oda?
Ha én itt valakit lepatkányozok, akkot a gyakori moderátorai törlik a kommentemet (jogosan). Ha a közmédiában, akkor az én okoskodásomat fogja lesni a fél ország.
No comment, gyerekek, no comment...
(És ez a Gyakori !!!)
Az egy dolog, ha valakit demens vénembernek hív, vagy másokat elküld a k*rva anyjukba (azért az parádés, hogy nem is idézhetem pontosan Bayert, különben letilt az oldal), mondjuk azt, hogy ez a véleménynyilvánításhoz hozzátartozik, max. nem mindenki fogja megtalálni benne az ízlését.
Viszont amikor testi erőszakkal fenyegetőzik, vagy amazt támogatja és ösztönzi értsd: "taknyukon, vérükön kell kirángatni őket", meg "ha kell, akkor szanaszét verni őket", akkor ott nem értem, hogy az itteni fideszesek is miért védik őt annyira. Hogy fér bele a "normalitásba" a vér és erőszak?
Nem szeretem Bajert.
De őszintén, kit érdekel az az ember?
Ha van olyan, aki őt nézi, azt inkább elkerülöm.
Olyan ő, mint a részeg nagybácsi az asztalnál. Kellemetlen, idegesítő, alpári és szörnyen egyszerű. Senki se nézi szívesen, mindenki csak az estét várja, hogy szabaduljon tőle.
"ha nem rosszabbak"
Kérlek linkelj egy ellenzéki gyűlölködőt, aki valamelyik közmédia vagy egyéb nagy média felületén gyűlölködik. "bayer mintára, vagy rosszabbul"
"Nem értem, miért kéne úgy tennünk, mintha a gyűlölködés jobboldali műfaj lenne"
Ugyanakkor ez is nagyon igaz sajnos...
(15. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!