Miért szidják ennyire sokan Karácsony Gergelyt?
Nem is szidják sokan.
Nekem Tarlóssal nem volt bajom.
Eddig ilyet főleg autósoktól hallottam, hogy mindent felbontanak (mert előtte Tarlós hagyta szétrohadni), meg hogy elvett sávokat (nagyon helyesen), és miatta nem lehet autóval közlekedni.
Egyébként ha hallod, hogy valaki szídja, általában okot is mond rá. Ismerőseim legalábbis szoktak.
Nem vagyok nagy rajongója, de - a katasztrofális elődei miatt - eddig őt tartom a legjobb főpolgármesternek. Demszky egy horror volt, Tarlós előrelépés volt hozzá képest, de azért messze Karácsonytól. Most komolyan meg fogom gondolni, hogy - életemben először - baloldali jelöltre szavazzak.
Karácsony Gergely gépjárműellenes.
Nyilván, a gépjárműhasználók érdekeit sérti a politikája, ezért szidják.
Ezenkívül, én Budapesten azt tapasztaltam,hogy teljesen mindegy ki a főpolgármester, az utca embere szidja, mint a bokrot.
"Rengeteg hajléktalan, cigó, lecsúszott prolik, igénytelen környezet, bűz, mocsok. Ez Budapest!"
Ez nem csak Budapest, hanem nagyjából minden nagyobb magyarországi városra igaz. A fidesz közpénzzel kitömött fellegvárára Debrecenre meg főleg.
Karácsony is csak egy politikus és ennek megfelelően még akkor is hazudik amikor kérdez. Ezenkívűl ő nem rendelkezik akkora hatalommal, hogy önálló döntéseket hozzon, hanem Gyurcsányék irányítják. Szépen be is rakta azt a volt mszp-s garnitúrát a budapesti városvezetésbe amelyet egy egész ország utált Gyurcsányék idején. Ugyanúgy megy a mutyizás nála is mint bármelyik fideszes városvezetőnél, csak ő nem a NER-t szolgálja ki, hanem a baloldali oligarchákat.
Miért gondolja azt bárki is, hogy egy politikus akármelyik oldalon is van jobb mint akármelyik másik? Minden politikus az emberek kizsákmányolásából, leigázásból, megsarcolásából, átveréséből és hazudozásból él, ez a politika.
Régen volt Pesten 2-3 hely, ami hírhedten rossz volt, pl. A 18. kerületben a Havanna lakótelep, vagy a 8. Kerületbe a Hős utca, esetleg a Blaha Lujza Tér. Szépen elkerülte mindenki, aztán kész.
Csak ugye jöttek Vityóék, és kitalálták, hogy adnak egy szép CSÓK-ot 3 gyerek után, ezzel minden felelőtlen, veszélyes embernek lehetőséget adva a költözésre. Ja, és megépítették a sok ingyenesen látogatható plázát is, ahol az ilyen embereket zárásig is szívesen látják.
Most konkrétan lakhatatlan Pest, és ezen Karácsony sem fog tudni változtatni. Alapvető joga lenne egy embernek, hogy úgy menjen el szórakozni, vagy tömegközlekedni Pesten, hogy nem verik meg, vagy lopják ki. A FIDESZesektől meg erre azt kapom általában válasznak, hogy ,, minek megy arra?,, Hát kösz. Legközelebb legyaloglok az Örsről Kőbánya-Kispestre, akkor talán nem jönnek oda..
Mert ilyen a propaganda hatása az emberekre és ugye az se segít, hogy az országban nincs más Bp-hez hasonlító város, így szinte minden Bp-n kívüli magyar alapból rossz szemmel néz a fővárosra és teljesen életidegen nekik.
De inkább az a jobb kérdés, hogy ha ilyen rossz, akkor a Budapestiek miért szeretik ennyire? Karácsony mögött nincs országos szintű minden falut is elérő propaganda média, de még helyi sincs:D konkrétan a helyi lapok is csak non-stop lejáratják… Szóval vagy a fidesz hazudik és Karácsonnyal nincs semmi baj vagy a Budapestiek (ahol a legtöbb tanult ember lakik és az ország legjobb egyetemei vannak) hülyék. Szerintem itt pártoktól független egyértelmű kellene legyen a válasz… De hát sajnos nem az, mert ilyen a propaganda hatása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!