Mi volt a véleménye a magyarokról?
Nincs új a nap alatt, sima fasiszták voltak. Kb a migytyánk román megfelelője.
Ezek a sablon nácik mindig ugyan olyanok csak mást utálnak attól függően hol alakulnak.
1-es hülyeseget beszél.
ahogy a hungaristák,úgy a vasgárdisták se vallották a fajelméletet,
a vasgárdistáknak semmi bajuk nem volt a magyarokkal,hiszen ők vallás alapján különböztették meg az embereket, így mivel a magyarok keresztények,így semmi bajuk nem volt.
a zsidókat is nem a származásuk,fajuk miatt nemszerették,hanem a vallásuk miatt,illetve nem kiírtani,hanem kitoloncolni akarták.
a Hungarista ideologia se vallotta a fajelméletet,hanem inkabb a kárpátmedencei népek szövettségét tűzte ki célul.
a hungarizmus nem vallás vagy faji alapon különböztette meg az embereket,hanem úgy,hogy mennyire vállnak a haza hasznára. azaz,ha rendesen dolgozol,betartod a törvényeket és hű vagy a hazádhoz akkor az államnak nincs baja veled.
(mielött jönnének a tudatlanok, Szálasi csak német bábként volt hatalmon, minden zsidő üldözés, dunába lövetés,deportálás a nemetek kivánsága szerint történt, a hungarizmus nagyon nem egyenlő a nácizmussal,ahogy Szálasi se egyenlő a nácikkal)
ui.: Én nem szimpatizálok szálasival, félre értés ne essék, nem azert írtam ezt,mert mentegetném szalasit, meg hú de rajongok ezekért, egyszerűen csak utána olvastam az ideológiáknak
"egyszerűen csak utána olvastam az ideológiáknak"
Fuss neki még egyszer! De ezúttal a könyvtár/levéltárban és ne a kurucinfo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!